facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Byggmax

"Byggmax välkomnar alla hemmafixare och proffs - oavsett budget eller tidigare erfarenheter – att nå sina byggdrömmar. Här köper du byggvaror av bra kvalitet till låga priser, på ett enkelt och schysst sätt. Med över 120 butiker i Sverige och en e-handel med över 50 000 varor är Byggmax en av Nordens ledande detaljhandelskedjor inom bygg- och gör-det-själv-produkter.Välkommen in i butik eller till vår e-handel!"
Address: Leverans Vägen, 134 39 Värmdö
Phone: +46771890089
City: Värmdö
Zip Code: 134 39



related searches: Byggmax Investor Relations, Byggmax Group AB, Byggmax stock price, XL-BYGG, Jula, Bygghemma
Similar places near
Byggole Byggole 3 km Nästan alltid öppet, man behöver därför inte planka in. Mycket duktig personal som hj...
Reviews
Inte värt besväret, åk ytterligare 7min till Byggmax Lännersta så får du trevligare bemötande och korrekt lagersaldo.
Har det mesta inom bygg . Desvärre nästan alltid underbemannade och därför köööer .. rekomenderar lännersta i stället där det oftast är mer personal som mäter och tar betalt
Billigare är konkurrenterna. Men butiken är rörig, som en misär.
Priser på hyllor ej uppdaterade sedan flera år tillbaka. Kunden får först veta i kassan att varan har prisuppdaterats med 40 % upp och att pris angivet på hyllan inte stämmer! Inget belysning och inget toapapper på kundtoalett, har inte åtgärdats i flera dagar trots info från kunder.
Trevlig personal.... Frågan är om butiken blivit en blombutik..!! Vore trevligt om de kunde ha öppet lite längre, tex 20.00... Och öppna tidigare på helgen.. Nu missar man alla tider, tyvärr! Onödigt körande 6 mil typ. *Även öppet nån timme till på helgen!
1000-tals priser fel i butiken enl personalen själva. Högre pris när man kommer till kassan. Påpekar man att det blivit fel pris så ber de en att lämna tillbaka varan.
Har det vanligaste inom bygg och till bra priser.
Har tyckt att detta varit en grym affär med bra personal, men senaste gångerna har servicen varit under kritik och långa väntetider i drive-in och i kassan , Vad hände med den förra personalen??
Andra gången på lagersaldo skiljer sig. Inget i hyllan. Dåligt bemötande vad gäller service. Tror att det blir svårt att handla på Byggmax igen. Man åker bil 25 min enkel och blir bara besviken.
Trevlig och engagerad personal. Man bör dock veta vad man ska ha, eftersom kunskapsnivån hos personalen inte är så hög. Enkel drive-in gör att man lastar virket direkt på bil eller kärra och betalar vid utfarten. Ett besök kan gå på några minuter om man hittar och vet vad man ska ha.
Comment on this business

Directions to Byggmax with public transportation


Ekobacken 120 meters
468
Hålluddens trafikplats 260 meters
423
468

to add Byggmax map to your website;