facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Byggole

Address: Poseidons väg 2, Mölnvik, 134 44 Värmdö
Phone: 08-560 134 00
City: Värmdö
Zip Code: 134 44


Opening Hours

Monday: 06:00 - 20:00
Tuesday: 06:00 - 20:00
Wednesday: 06:00 - 20:00
Thursday: 06:00 - 20:00
Friday: 06:00 - 20:00
Saturday: 09:00 - 18:00
Sunday: 09:00 - 18:00


related searches: Byggole Nacka, Bygg ole värmdö, Beijer Bygg, Byggmaterial, Byggmax, Jula, BAUHAUS Sickla
Similar places near
Biltema Biltema 2 km En stor Biltema-butik i 2 plan. Här finns massor av prylar till bilen och båten, men ...
Byggmax Byggmax 3 km Inte värt besväret, åk ytterligare 7min till Byggmax Lännersta så får du trevligare b...
Reviews
Nästan alltid öppet, man behöver därför inte planka in. Mycket duktig personal som hjälper till, även när det är fullspikat.. Fik sex dagar i veckan, kaffe och te-shirts i butiken. Arbetskläder i tyg och massor av verktyg.. full sula, ibland med stålhätta! Väl värt ett besök!
Trevlig och services inriktad personal. Mycket vänligt och hjälpsam kassa personal.
Vid Mölnvik köpcentrum 4 hållplatser med buss 474, 480c från Gustavsberg centrum ligger Bygg-Ole där trevlig personal möter och säger alltid Hej. Där finns allting man kan önska sig i byggvaror. En speciell avdelning för trä och spånskivor mm finns i samma byggnad. Stor parkering med p skiva finns precis utanför.
Bra sortiment till bra priser ...nä möjligen för företaget. Köpte 6 paket bottningslister av skumplast16mm, 5 meters längd. Tillverkningen kostar säkerligen högst några kronor ...pris 129:- per paket. Gick vidare till Jula som ligger vägg i vägg och där såldes de för 34:50 per paket. Inte utan att man känner sig lite rånad...
Här kan man enkelt köra in med bilen och kappa upp virket. Hade dock förväntat mig att det fanns mer än en handsåg tillhands. Ville ha lite tips och råd inför mitt byggde, vilket jag fick, men råden var, enligt mig, ganska fattiga.
Underbar personal. Hade tre väldigt hjälpsamma som hjälpte mig att få illbruks pl 400. De vände upp och ner på butiken. Tillslut hittade de en tub som de lagt undan för de säljer inte små tuber längre. Den fick jag köpa till ett bra pris. Vilka änglar. Klart att jag alltid kommer att handla där.
Alltid god service när man handlar färg, år efter år.
Jag sökte betong som skulle passa till att reparera en flytbrygga dvs den skulle tåla vatten,frost och salt. Frågade personalen som hade ingen aning. De googlade själv "betong till flytbryyga ." Tycker själv att man skulle kunna tala vilken sort skulle passa utan att söka på datorn, särskilt här ute i skärgården. Hittade själv reparationsbetong som jag hoppas fungera.
Litet,men ändå ganska brett sortiment. Trevlig personal och bra service för det mesta, men ibland visar de sig inte riktigt från sin bästa sida. Överlag helt ok.
Välförsedd byggmarknad som är öppen för både yrkes- och privatpersoner. Hjälpsam och kunnig personal. Om du planerar att handla här ofta så rekommenderas att skaffa ett bonuskort så du får återbäring, tips och rabatter.
Comment on this business

to add Byggole map to your website;