facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Café Rival

Address: Mariatorget 3 , Stockholm 118 48, AB, SE
Phone: +46 8 545 789 07
City: Stockholm
Zip Code: 118 48


Opening Hours

Monday: 08:00-21:00
Tuesday: 08:00-21:00
Wednesday: 08:00-21:00
Thursday: 08:00-21:00
Friday: 08:00-21:00
Saturday: 09:00-21:00
Sunday: 09:00-20:00


related searches: Café rival stockholm reviews, Café rival stockholm restaurant menu, Café rival stockholm menu, Hotel Rival Stockholm, Rival lunch, Rival Bistro, Rival taverna, At Six Stockholm
Reviews
Det här är inte precis det billigaste caféet i stan. Men atmosfären överträffar priset. Här kan du både njuta av fotografen Ulla Montans porträtt och caféets goda rätter: bakverk, mackor och luncher. Men, lite tveksamt är det, en brygg och en kladdkaka, 71 kronor. Det kostar mer än det smakar. Mer behållning får man egentligen av den färgglada inredningen, och den trevliga betjäningen. Men nu är ju det här ett café, så lite tveksamt, trots allt. Jag borde ha testat rödbetsbiffen, men när den kom på tal var det så dags.
Det är ett mysigt enkelt ställe med god mat. Idag blev det champinjon / kantarellsoppa, mums!
Mysigt café med både god mat och fika. Sköna soffor på ovanvåningen. Luftig inredning och skön musik med lagom ljudvolym.
Mysigt café med sköna sittplatser och bra kaffe. Tyvärr inget wi-fi.
Just denna dag 16/10-2018, kl. 18:30-19:30 möter jag en sevitris som borde göra något annat än att ha med folk att göra. Hon är nonchalant, icke närvarande och totalt ointresserad av kunden. Jag tror inte det hon som äger detta, annars trvliga ställe. SÅÅÅ TRIST med ett bemötande ingen förtjänar.. SUCK : Vänligen Susanne Syversen
Trevliga lokaler mitt på Mariatorget. Trendigt kafé med meny för törstiga öl, vin, kaffe, te, drycker och hungriga bullar, bakverk, lunchsmörgås etc.. Om du är i en grupp med tre eller fler bör någon gå dit i förväg och fixa plats eftersom det är svårt att hitta bord för fyra. Kanelbullen och rödbets/morotskakan var sätt stabbiga. Bryggkaffe smakar gott och kostar 33 kr.
Bäst med stället är lokalen, läget, uteserveringen, och det prisvärda vinet. Det är inte stället att gå till bara för att ta en kopp kaffe, men för ett längre samtal, en vinlunch, en slö eftermiddag... absolut! Det är verkligen inget ungdomshak, utan mer åt det mogna klientelet, som troligen kommer från hotellet.
Min mor gillar starkt te och bad om två tepåsar, då fick hon betala för två koppar te. Totalt cirka 70kr. Väldigt snålt! I övrigt bra.
Mysigt café mitt på Mariatorget i anslutning till hotellet. Caféet har allt från en rejäl frukost till juicer, fikabröd och god espresso. Perfekt för alla tillfällen. Kan tycka att priserna är i högsta laget, det kostar en stjärna.
Överreklamerat - förstår inte varför folk trängs här. Surt bröd. Små dyra smörgåsar med liten plastig ostbit. Trista bakverk. Äcklig Rawfood-glass. Att jag ändå ger dom två beror på att personalen är ok och att dom har en hygglig uteplats.
Comment on this business

Reviews, get directions and contact details Café Rival.

Stockholm cafes

opening hours, reviews, map, satellite view. Stockholm stockholm bars location, how can i go. Café Rival address, phone, state, city, zip code. On this page you can find companies similar to Café Rival. On this website you can share your comments and experiences about Café Rival with other people.

to add Café Rival map to your website;



Similar places near
Blooms Bageri Blooms Bageri 52 meter
S:t Paul bageri S:t Paul bageri 52 meter Allt jag köpt här har varit gott. Och personalen är trevlig. Men uteserveringen är of...
Ramblas Ramblas 52 meter Vi åt galet god Flankstek, avokadotacos, rostad rödbeta och ceviche. Mums! Mat: 5/5
Cobra Cobra 61 meter
Pitcher's Mariatorget Pitcher's Mariatorget 63 meter Goda drinkar och trevligt ställe på Mariatorget. Kan rekommendera superfräscha Mojito...
Chic Konditori Chic Konditori 87 meter Lovely selection of cakes , we tried the princess cake, which was really good ! Good ...
Bokslukaren Bokslukaren 102 meter Vilken liten skatt till bokhandel! Och mysig hörna med möjlighet till fika! hit ko...
Café Bubb Café Bubb 113 meter
Petrus Petrus 126 meter Brända bröd och frallor, gång på gång. Vad är det för fel på bagaren som inte ser att...
Blooms Hornsgatan Blooms Hornsgatan 138 meter
En Halv Trappa Ner En Halv Trappa Ner 147 meter Så god och fräsch sallad och ett supertrevligt bemötande - hit vill jag gå igen!
Drop Coffee Drop Coffee 148 meter Ganska god cappuccino och lite snål storlek.Mat: 3/5
KA's Café KA's Café 195 meter Jättefint litet ställe som jag är glad över att ha råkat passera! Mysigt trevligt med...
Voss & Kompani Voss & Kompani 205 meter
Falafelbaren Falafelbaren 214 meter Mycket trevlig falafelställe en av de bättre i Stockholm och ute i världen kan jag ty...
Kaffe Kaffe 214 meter