facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Petrus

"Bageri"
Address: Swedenborgsgatan 4B , Stockholm 118 48, AB, SE
Phone: +46 8 641 52 11
City: Stockholm
Zip Code: 118 48


Opening Hours

Monday: 07:00-18:00
Tuesday: 07:00-18:00
Wednesday: 07:00-18:00
Thursday: 07:00-18:00
Friday: 07:00-18:00
Saturday: 08:00-15:00


related searches: Bageri petrus stockholm
Similar places near
Drop Coffee Drop Coffee 30 meter Ganska god cappuccino och lite snål storlek.Mat: 3/5
Chic Konditori Chic Konditori 39 meter Lovely selection of cakes , we tried the princess cake, which was really good ! Good ...
KA's Café KA's Café 81 meter Jättefint litet ställe som jag är glad över att ha råkat passera! Mysigt trevligt med...
En Halv Trappa Ner En Halv Trappa Ner 81 meter Så god och fräsch sallad och ett supertrevligt bemötande - hit vill jag gå igen!
Blooms Bageri Blooms Bageri 93 meter
S:t Paul bageri S:t Paul bageri 93 meter Allt jag köpt här har varit gott. Och personalen är trevlig. Men uteserveringen är of...
Café Rival Café Rival 126 meter Det här är inte precis det billigaste caféet i stan. Men atmosfären överträffar prise...
Bokslukaren Bokslukaren 178 meter Vilken liten skatt till bokhandel! Och mysig hörna med möjlighet till fika! hit ko...
Café Bubb Café Bubb 188 meter Alltid lika gullig personal, supergod mat och fika i mysiga lokaler i ett av Stockhol...
Blooms Hornsgatan Blooms Hornsgatan 223 meter
Falafelbaren Falafelbaren 241 meter Mycket trevlig falafelställe en av de bättre i Stockholm och ute i världen kan jag ty...
En kaffe por favor En kaffe por favor 243 meter Länge undrade jag vad jag gjort för att tanten som driver stället var så otrevlig mot...
Kaffe Kaffe 261 meter
Madeleines Café Madeleines Café 286 meter Trevligt och mysigt ställe med god vegetarisk mat.
Reviews
Brända bröd och frallor, gång på gång. Vad är det för fel på bagaren som inte ser att bröden blir brända? Borde ju vara det första man lär sig. Bakar ibland hemma och lyckas aldrig bränna så svart som de gör på Petrus. Klåpare! Bra om man vill bygga på sin cancersjukdom kanske annars stor varning.
Klart bland de bästa ställen jag fikat på! Fantastiskt god och färsk kanelbulle samt ett ljusrostat colombianskt bryggkaffe. De serverar olika sorter kaffe varje dag. Denna sort blev en positv överraskning till mig: det smakar något mittemellan kaffe och te tycker jag. Enda minuset är väl trånga utrymmen: knappt 5-6 sittplatser. Tjejerna bakom kassan är mycket trevliga trots högt tryck!
Väldigt goda och färska bröd. Lunchbullen är gudomligt god, sötma och krisp i en härlig kombination. Och även deras Hot Cross bun har en väldigt god och trevlig smak.
Trevlig bageri och café intill Mariatorget. Trevlig lokal och personal. Ok priser. Gott kaffe och nybakt bröd.
Kardemummabullen helt suverän. Jag kommer höja betyget om den är lika bra nästa gång.
Fantastiska bullar, bröd, småkakor med en mycket mysig lokal. Perfekt ställe att gå till för att handla frukost! Däremot rekommenderar jag inte kaffet, det smakar mest blask. Men de milslånga köerna är definitivt värda att stå i!
En av Stockholms bästa bagerier och en av få som har gott ljusrostat kaffe!
Mycket trevligt bageri som erbjuder både bröd, bullar och croissanter. Det går utmärkt att sätta sig ned på uteserveringen med en kardemumma-bulle och en kopp ljusrostat kaffe och bara njuta. Butiken är i minsta laget så det kan lätt bli kö ut i gatan, men personalen är snabb så det brukar ändå gå undan. Fröfrallorna är en personlig favorit och rekommenderas varmt!
Jag måste säga att kardemummabullen är böand det svåraste att göra enligt min mening. För det är veeeeerkligen inte många som lyckas göra den god. Antingen är den för torr, eller så är degen tjock, eller så smakar den lite kardemumma. Hursomhelst så är den inte god. Men om det är någon i helsike som har lyckats med att baka kardemummabullen sååååå god så är det faktiskt Petrus bageri. Jag kan garantera er att godare kardemummabulle finns inte! Ät den och ni kommer göra som jag, åka 20 km för den.
Ett himmelrike av gluten. Jag längtar alltid så fort jag gått därifrån. Bröd, bullar, frallor, marmelader, småkakor, roliga bakelser, smörgåstårtan på fredagar. De har en enorm passion för kvalité, hantverk och så klart att allting ska smaka himmelskt. Gå hit, du kommer bli lycklig.
Comment on this business

to add Petrus map to your website;