facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Cafe Annorlunda, Stenshuvud

"På Annorlunda serverar vi vår berömda kakbuffé, här hittar ni även fantastiskt goda surdegspizzor och mycket annat gott till kaffet. Restaurang & Trädgårdsbar, boka bord på vår hemsida."
Address: 277 35 Kivik
City: Kivik
Zip Code: 277 35


Similar places near
Kaffestugan Annorlunda Kaffestugan Annorlunda 4 meter Kaffestugan Annorlunda ligger vackert beläget nära Stenshuvuds Nationalpark och erbju...
Café Sågmöllan Café Sågmöllan 3 km Lugnt och fridfullt. Satt länge å lyssnade på rinnande vatten och tittade på småfiske...
Kiviksgraven Kiviksgraven 3 km Tyvärr var Kiviksgraven stängd på grund av rasrisk. Det har inte varit rasrisk de sis...
Kiviks Spettkakeria Kiviks Spettkakeria 4 km här möter Skånsk tradition framtid i en dröm av rosa och sött. Vi bakar spettkakor ef...
Reviews
Lika gott som förr men nu finns pizza och våfflor och en liten butik. Går det inte ihop längre med bara kakbuffen eller vill dom bara utöka? Parkering är gratis för oss som vill fika men ställ dig på deras parkering. Annars kostar det. Tyvärr orkar man inte äta hur många bullar och kakor som helst
Åt en fantastisk Cesarsallad och bra köttbullar. Prisvärt! Bra kösystem med kölappar = ingen trängsel och människor på varandra. Många ställen att sitta på inne, ute på bakgård och ute framför. Kakbuffén var hälften ”torr”kakor och hälften sockerkakor och bullar. Annorlundas egna bullar är fantastiskt goda och saftiga. Egen kaffekanna är ett stort plus i kanten för den kaffesugne. Trevlig personal!
Lokaler och omgivningen riktigt fin! Dålig service. Tog 20 min att gå komma till kassan och beställa. Då visste fortfarande inte gästen före mig om kaffe skulle serveras eller hämtas. Köpte äppelkaka. Textur som en döbakt degklump. Vart gränsen mellan kaka och äpple var gick inte att avgöra. Alldeles för högt pris till detta. Jag betalar gärna om det är bra
Fint café med bord och stolar i olika storlekar och utseende. Många sittplatser både ute och inne. Inget märkvärdigt egentligen förutom att de har en kakbuffé. Den innehöll mest torra kakor. 90 kr per person. Vi tog enskilda kakor istället. Stora portioner.
Var där vid 13 tiden en sommardag med några regnstänk och lite sol blandat. Inte någon kö och fick en sittplats ute under ett träd som skyddade mot regnet. Fikat var gott, men det blir snabbt dyrt om man som jag både vill ha kakbuffén och kärleksmums med smörkräm.
Vilket fantastiskt ställe! Kaffebrödsbordet såg fantastiskt ut, fast vi tog varsin smörgås kaffe och te. Vackert porslin dom var bändvitt! Vi kan varmt rekommendera stället!
Okej kakor på kakbuffén, gott kaffe men det tog lite lång tid att få beställa. Och det var svårt för dem att hantera den disk som blev... både på bord men inre minst i de överfulla brickvagnarna. Parkering: Ont om parkeringsplatser pga att badgäster parkerar där också.
Fint läge och fin uteservering, men mat och fika var sådär. Ingen jättehöjdare direkt. Finns dock inte jättemycket annat i närheten verkar det som.
Trevlig ställe att köra förbi på helgerna när man är fri.
Verken bu eller bä. Hungriga turister så det väller om det vilket gör det förståligt med lång kö. Räkmackan ok men himla tråkig kakbuffe.
Comment on this business

to add Cafe Annorlunda, Stenshuvud map to your website;