facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Cafe Blå Katten

Address: Munkhagsgatan 10 , Mariefred 647 30, D, SE
Phone: +46 159 125 86
City: Mariefred
Zip Code: 647 30



related searches: kat comp, royal canin danmark, kat github, python kmer analysis
Similar places near
Två Goda Ting Två Goda Ting 34 meter
Två goda ting Två goda ting 69 meter Trevligt café, med trevlig personal. De säljer även godis och lite andra småsaker. Oc...
Elsas Skafferi Elsas Skafferi 102 meter Supermysigt och bra mat öven bra mat till barnen. Minus för priserna viss mat dyr.
Slottspaviljongen Slottspaviljongen 212 meter Maten kom snabbt! Inom 15 min. Och det smakade väldigt bra!
Reviews
Vi köpte en grillsmörgås med kyckling och en med skinka. Båda var verkligen perfekta och dressingen till höjde smaken ännu mer. Jag drack en god islstte men maken var inte nöjd med sitt kaffe, det smakade "stått på plattan för länge-kaffe". Det var dock inga problem att byta den mot en Americano så allt som allt är vi mkt nöjda.
Lite besvärlig att sitta ute o äta. Svårt att höra när personalen ropade ut mitt beställning genom ett fönster mitt över gatan vid uteplatsenMat: 4/5
Hade kunna varit ett väldigt mysigt café, men maten var under ok. Pajen var kall när den kom och smakade ingenting, räksallad med räkor på burk.
Mysigt ställe med riktigt bra gjord mat och goda bakelser. Personalen var jätte trevlig men det tog lite lång tid för att få sin mat. Vegetariska alternativ: Det finns vego alternativ. Barnvänlighet: Finns plats för barn. Parkering: Finns ingen parkering. Tillgänglighet för rullstol: Finns en trappa vid ingången men såg ingen ramp.
Jättemysigt Café med platser både inne och ute i trädgården. Många olika bakverk och smörgåsar och en stor glasskiosk i trädgården. Alltid värt ett besök när man är i Mariefred.
Mysigt café med hembakat, ni vet så där "på riktigt" där kakor och bullar är fina men ingen är "perfekt" Gott, trevlig personal och fräsch lokal!
Bra service och bakverk. Tycker de är rimliga i pris.
Jättetrevligt fik mitt i "stan" med bra utbud av prisvärda mackor och pajer. Stor uteservering, glass, bakverk etc.
Positivt överraskad! Hit kommer jag igen. Mysigt med en trädgårdsservering i centrala Mariefred.Mat: 4/5
Trevlig personal, bra cafémat, och eget konditori. Fint läge uppe i stan, lugnare än nere på kajen. Ät inne, på uteserveringen, eller ta med och hitta en plats vid vattnet.
Comment on this business

to add Cafe Blå Katten map to your website;