facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Två goda ting

"Två Goda Ting är en kombinerad butik & espressobar i Mariefred. På sommaren serverar vi italiensk glass och vintertid kan du njuta av vår specialare - varm spansk choklad!"
Address: Storgatan 9 , Mariefred 647 30, D, SE
City: Mariefred
Zip Code: 647 30



related searches: Två goda ting mariefred review
Similar places near
Elsas Skafferi Elsas Skafferi 37 meter Supermysigt och bra mat öven bra mat till barnen. Minus för priserna viss mat dyr.
Cafe Blå Katten Cafe Blå Katten 69 meter Vi köpte en grillsmörgås med kyckling och en med skinka. Båda var verkligen perfekta ...
Reviews
Trevligt café, med trevlig personal. De säljer även godis och lite andra småsaker. Och glass förstås. Men de tog fyra kronor extra för havremjölk i kaffet, det har jag aldrig varit med om förut.
Härligt ställe. Var inne på en dubbel espresso en morgon och blev mkt nöjd.Mat: 4/5
Trevligt för glass och kaffe.Mat: 5/5
Mycket gott kaffe men det tog tyvärr sin lilla tid, vilket vi fick en ursäkt för. Hade önskat lite större utbud på småkakor/fika men det fanns choklad i massor.
Letade efter en bra plats till frukost i Mariestad. Hittade den här. Beställde en macka, en morotskaka o kaffe. Mackan skulle ha varit god om brödet var fräsch. Det var torr som det var från dagen innan. Servitören kom med mina beställda saker och rensade inte bordet heller. Jag åt vid ett bord där fanns grejer från tidigare kund.
Trevligt och alltid lika gott, aningen dyrt men inte för dyrt.Mat: 5/5
En riktig "pärla" i en av Sveriges vackraste sommarstäder: Mariefred, och den absolut godaste glass man kan få
Trevligt kafé som vi gärna besöker!
Väldigt mysig café med god mat och omtänksam personal
Väldigt välkomna personal är mycket service inriktad och trevliga hjälpsamma också wow god Chai latte har och fleea sorter av glass har dem att välja mellan för dem
Comment on this business

to add Två goda ting map to your website;