facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Cafe Flora

Cafe Flora

About

Bakeri, Bistro och Bar. Rofylld urban organisk miljö. Mjuka lustfyllda läckra bakverk. Friska vackra sallader.

Story

Öppet Tis- Ons 10-17, Tors 10-19, Fre 10-17(udda veckor - 21), Lör 11-15, Sön 12-16.
Ett mysigt cafe med hembakt fika, matiga mackor och mat från säsongens
skafferi. Surdegsbageri. Uteservering i avskild lummig miljö. Perfekt för barnfamiljer och andra som vill ta en paus. Fullständiga rättigheter. Catering. After Work udda veckor så länge det finns gäster max till 21.00.
Mittemot torget, i det röda magasinet, bakom den gula färgaffären.



"Bakeri och bistro i lantlig och organisk miljö.Vi väljer i första hand ekologiska och närproducerade råvaror. Bakar allt från grunden."
Address: Vällebergsvägen 9b, 459 30 Ljungskile
Phone: 0727158505
City: Ljungskile
Zip Code: 459 30


Similar places near
Välkommen in Välkommen in 1 km Först och främst:Det finns goa grillade korvar i olika smaker. Nam,nam! Min son jobb...
Klocktornet Klocktornet 1 km Klocktornets Skärgårdsupplevelser sen 1877. Våra blåmusselexpeditioner erbjuder en f...
Reviews
Vackert fik med god mat och trevlig personal. Rekommenderas till alla som har vägarna förbi Ljungskile
Gott bananbröd, pesto+kyckling toast. Har även soppor mm. Väldigt bra att inprincip all mat är ekologisk, även många saker som är fairtrade,krav mm. Havrelatten var även väldigt god!
Väldigt mysigt ställe med lantlig känsla. Jättetrevlig och tillmötesgående personal! inget var ett problem, alla önskemål gick att lösa god lunch och god fika. Vi fick äran att träffa den underbaraste hunden jag någonsin stött på, kaféets maskot som låg och vilade sig på uteserveringen. Goare hund får man leta efter utan att hitta Tjejen jag hade med mig hade aldrig ätit godare chokladbollar än de hon köpte där vi fick med oss en kartong med maten som vi inte orkade äta upp Vi kommer tillbaka!
Ni får högsta betyg för era supergoda semlor och trevliga personal. Köpte tre vanliga semlor för att bjuda min mor och hennes vän Henry på denna fettisdag. De kom inte ihåg när de ätit så goda semlor senast. Min mor utbrast "brödet smälter ju i munnen". Själv har jag aldrig ätit en godare semla.
Trevligt fik mitt i vimlet av köpcentret.
Långsam service och oinspirerad mat och dryck. Testade deras cappuccino som jag fick efter 10+ minuter trots att ingen annan hade stått före i kön. Den var okej, men smakade inte tillräckligt mycket espresso för min smak. Och brownie+glass kombinationen var inte den bästa. Brownies var för söt och hård för att matcha glassen. Grädde hade nog varit ett bättre tillbehör. Mackan jag testade var en toast med getost, honung och valnötter. Jag tog en tugga och kände ingen större lust att äta mer. Men personalen är trevlig och lokalen fin.
Mysigt å gott! Prisvärt med mkt god lätt lunch med fika. Rödbetssallad med chevreost och en salamitoast på surdegsbröd plus kaffe/cappuccino och toscakladdkaka med grädde efteråt...mkt gott. Lite eftersatt med undanplock på bord mm håller nere från en 5a.
Litet mysigt café med gammal inredning. Mycket gott surdegsbröd och flera olika frestande nybakta kakor till kaffet gjorde det svårt att välja. Det blir att snart återkomma
Stod och väntade på att få beställa. Till och med först i kön. Personalen rörde sig på insidan men inget hände. Efter minst 10 minuter gick vi där i från utan kaffe.
Jättemysigt café. Trevlig personal i pittoreska Ljungkile. Dock hade de satt upp en fågelskrämma som skrämde bort alla fika fåglar
Comment on this business

to add Cafe Flora map to your website;