facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Klocktornet

Klocktornet

About

Klocktornets Skärgårdsupplevelser sen 1877.
Våra blåmusselexpeditioner erbjuder en fantastisk matupplevelse av vår klimatsmartaste delikatess.

Story

Klocktornet erbjuder musselbar, café, butik & expeditioner.

Vår musselbar är en säsongsöppen matbar från maj - sept
där vi erbjuder egenskördade musselrätter i en unik miljö.

I butiken erbjuder primärodlade blåmusslor i lösvikt och närodlade tillbehör i vår saluhall. Här hittar du också användbara och vackra presentartiklar handgjorda i vårt närområde.

Våra musselexpeditioner erbjuder en matupplevelse med vår miljösmartaste skaldjuret blåmusslan. Du följer med ut på M/S Märta som tar dig ut på någon av våra 8 fjordar. under resan tar du del av skrönor och historia, kunskapen om hur blåmusslan odlas, skördas, lever och dess betydelse för havet lämnar ingen oberörd. Vi skördar pinfärska blåmusslor direkt ur de mäktiga odlingarna för att sedan rensa och förbereda delikatesserna för tillagning direkt på vår stekhäll i Klocktornet. oavsett receptet för dagen så har vi alltid de klassiska tillbehören, färskt bröd, en hemslagen Aioli och goda urval av passande drycker.

Du kan delta på våra expeditioner genom att antingen, förboka er egna exklusiva tur eller boka på er på de reguljära expeditioner vi erbjuder i samband med våra skördeturer, vissa mornar eller kvällar. Du kan alltid köpa med dig färska musslor för ditt egna behov.

Enkelt, säkert och äkta - Välkomna



"Ett stänk av BohuslänPå tre år och 10m² har vi etablerat Sveriges minsta destilleri i Klocktornets källare på Lyckorna i Bohuslän. Det som kan vara litet till ytan kan dock rymma stora tankar och visioner och Klocktornet Destilleri är en del av ett livsnjutarprojekt skapat av vänner med passion för människor, musslor, mat och destillat. Allt med ett salt stänk av Bohuslän. Vi vill att vår vänkrets skall växa, att du skall ingå och att livet emellanåt skall vara en fest för både dig och dina smaklökar."
Address: Robert Mcfies väg 22, 45932 Ljungskile
Phone: 0522266090
City: Ljungskile
Zip Code: 45932


Similar places near
Cafe Flora Cafe Flora 1 km Vackert fik med god mat och trevlig personal. Rekommenderas till alla som har vägarna...
Välkommen in Välkommen in 2 km Först och främst:Det finns goa grillade korvar i olika smaker. Nam,nam! Min son jobb...
Comment on this business

to add Klocktornet map to your website;