facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Carema Vårdcentral Vallby

Address: Allmogeplatsen 33-35, 724 80 Västerås
Phone: (021) 360 10 00
City: Västerås
Zip Code: 724 80



related searches: Capio Sverige, Capio Vårdcentral Västerås, Capio Västerås, Capio Go, Capio jobb, Capio Support AB
Similar places near
Capio Vårdcentral Västerås City Capio Vårdcentral Västerås City 3 km Tror det beror på vilken läkare man får men jag är otroligt nöjd med Capio. Empati på...
Familjeläkarna Önsta Gryta Familjeläkarna Önsta Gryta 4 km Det är mycket otrevliga läkare och personal jätte dålig på totalt sett.
Viksängs Familjeläkarmottagning Viksängs Familjeläkarmottagning 4 km Svår & dålig läkare så har bytt...
Odensvi Läkarmottagning Odensvi Läkarmottagning 5 km Jättenöjd! Får alltid tid snabbt och jag får så gott som alltid träffa samma läkare. ...
Reviews
Dåligt!! Väntade 20 min i receptionen kl. 15.00 medan dem fikade klart! Ingen ordning alls!
Jag bytte från Capio. Det bästa jag gjort.
Rörigt. Ingen tar ansvar. Återkopplar ej. Bara de på labbet som är bra och trevliga.
Löjligt dåliga. De dök inte ens upp till deras egna tid de hade bokat in mig och sambon på. Lita på de med din hälsa när man inte ens kan lita på de att komma i tid eller i vårt läge, komma alls.
VARNING! Efter flera veckor har vi fortfarande inte fått återkoppling eller lyckats boka tid. BVC omöjliga att komma i kontakt med. Undvik denna vårdcentral om du är mån om din & ditt barns hälsa.
Totalt inkompetenta läkare. Har vart på besök 8 gånger för samma problem utan bra hjälp. Är det ens möjligt kan man undra. Nu i efterhand känner jag mig bara dum som inte bytte husläkare tidigare.
Dåligt!!! Detta är mindre som man kan sa om.. Inget ansvar inget kompetens!!!!!!!! Dåligt kontakt... om ni behöver hjälp går inte på detta inte vert!!!
Comment on this business

to add Carema Vårdcentral Vallby map to your website;