facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Odensvi Läkarmottagning

"På Tegnér Vårdcentral erbjuder vi full primärvård enligt regionens program. Vi bemannar med fast anställda specialistläkare samt utbildningsläkare AT och STVi ser fram emot att flytta till nya moderna och större lokaler vid årsskiftet 2021/2022. Listning påverkas inte av flytten.Den 3/1 slår vi upp dörrarna i de nya lokalerna på Forskargränd 2. Samtidigt byter vi namn till Tegnér Vårdcentral."
Address: odensviplatsen 2, 723 42 Västerås
Phone: 021-152500
City: Västerås
Zip Code: 723 42



related searches: Vårdcentral Västerås, Högkostnadsskydd, CityPraktiken Västerås, 1177 vaccination Västmanland
Similar places near
Västmanlands sjukhus Västerås Västmanlands sjukhus Västerås 890 meter Det är stort, man hittar information i kassa och får reda på hur man kommer till avde...
Viksängs Familjeläkarmottagning Viksängs Familjeläkarmottagning 2 km Svår & dålig läkare så har bytt...
Capio Vårdcentral Västerås City Capio Vårdcentral Västerås City 3 km Tror det beror på vilken läkare man får men jag är otroligt nöjd med Capio. Empati på...
Familjeläkarna Önsta Gryta Familjeläkarna Önsta Gryta 4 km Det är mycket otrevliga läkare och personal jätte dålig på totalt sett.
Carema Vårdcentral Vallby Carema Vårdcentral Vallby 5 km Dåligt!! Väntade 20 min i receptionen kl. 15.00 medan dem fikade klart! Ingen ordni...
Reviews
Jättenöjd! Får alltid tid snabbt och jag får så gott som alltid träffa samma läkare. Jag har varit vårdcentralen trogen i mer än 25 år och kommer inte byta. Flytten till nya lokaler var verkligen på tiden. Ljust, stora rum och fint. Rekommenderas varmt
jag har extremt svårt för inrättningar av olika slag som inte ens verkar kunan reglerna kring den vård vi har i landet. Då jag har en son som fått bältros och ville ha en tid till läkare närmre hemmet pga de svåra smärtorna det innebär så fick jag höra att nej det går inte man måste gå där man är skriven. NEJ det måste man INTE. men jag pratade inför döva öron. citat från 1177.se tex "Måste jag gå till min vårdcentral? Nej, man kan bara vara listad på en vårdcentral i taget. Däremot kan man söka vård på vilken vårdcentral som helst men då får man oftast betala en högre patientavgift." eller "Måste man söka vård där man är skriven? Den nya patientlagen ger alla patienter rätten att söka vilken offentligt finansierad vårdgivare som helst och få vården betald av sitt hemmalandsting. ... Den medicinska bedömningen avgör sedan i vilken ordning som patienterna ska prioriteras och inte som tidigare då landstingets invånare kommit först" eller "Du som behöver specialiserad vård ska bli hänvisad till rätt typ av mottagning. Du kan välja vilken vårdcentral du vill, oavsett om den ligger i regionen där du är folkbokförd eller någon annanstans. Det gäller alla vårdcentraler som drivs av en region och privata vårdcentraler som har avtal med regionen." gör om gör rätt odensvi, så förbannat dåligt skött!
Dåligt och aldrig mer.Nu byt vi vårdcentralen med engång.
Tycker att de har tappat det helt. Krångligt att få till telefontid, när de väl bokar in telefontid, ringer de inte vid avtalad tid. Hänt mig samt bekanta vid upprepande tillfällen. Har egentligen ganska låg beredskap för psykisk ohälsa, för att inte säga obefintlig, medicinerar snabbt & sedan tappar de återkoppling. Jag byter mottagning omgående rekommenderar övriga att även göra så.
Helt värdelöst ställe, anställde en man som kan knaptt svenska, höll på ta av tröjan på för för en helt andra saker.
Dubbla stolar i provtagningsrummet, ingen sekretess. Dessutom 15 minuters väntan i en öde mottagning.
Varit listad här i flera år. Men sista tiden har de inte alls haft tid för patienten, man får känslan att man är besvärlig. Tillägg 2020. 6 veckors väntetid för att dottern skulle behöva träffa läkaren pga nässelutslag och klåda i munnen av olika födoämnen. Omlistade henne till annan vårdcentral och fick tid 4 dagar senare.
Otrevligt bemötande av receptionist som ej besitter någon form av förståelse för patients smärt problematik el annan form av tillstånd. 4+ Till läkare som utreder & lyssnar på patient men tyvärr slutat & man får "börja om" med annan läkare.
En vårdcentral som har för mycket att göra å för lite personal. Långa väntetider till min läkare tyvärr. Har haft familje läkare här i över 10 år.
Tycker VC fått ett riktigt lyft med nya lokaler & trevlig personal...
Comment on this business

Directions to Odensvi Läkarmottagning with public transportation


Odensviplatsen 90 meters
1
Tråddragargatan 160 meters
14
Malmabergsskolan 170 meters
14
Stentorpsgatan 190 meters
1
14
Bjurhovdamotet 260 meters
1

to add Odensvi Läkarmottagning map to your website;