facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Carlas Café

"Restaurang med livemusik som ligger i en gammal lada långt ner på sydöstra sidan av Öland. Vi har hembakade kakor som gärna kan avnjutas på vår uteservering där man skymtar havet.Biljetter till våra konserter hittar du på Ticksters hemsida , sök på Carlas CafeVälkomna"
Address: Näsby 123 , Degerhamn 380 65, H, SE
Phone: +46 70 915 08 67
City: Degerhamn
Zip Code: 380 65



related searches: Carlas Café Näsby meny, Restaurant podbi, Karla's Kaffee und Krams Speisekarte, Café Groß-Buchholz, Karlas Kaffee App
Similar places near
Kvarnkrogen Grönhögen Kvarnkrogen Grönhögen 5 km Hämtade pizza. Tyvärr brända kanter och väldigt "flötig" med olja/fett. I ö...
Reviews
Originellt, trevligt ställe med mat och god dryck. Alltid bra livemusik.
Väldigt mysigt ställe med många goda lunchalternativ. Även ölspecialister med stort utbud. God biff idag! Barnvänlighet: Bra ytor att röra sig på i en gammal ombyggd ladugård Parkering: Finns stora ytor på gräsplan öster om
Underbart ställe som dessutom hade jättegoda raggmunkar.! Mat: 5/5
Helt fantastiskt, stanna verkligen till här och ta en fika.
Har bara fikat en det ser trevligt ut och det är ofta konserter här. Bra utbud av öl och vin.
En helkväll med bluesbandet från Mönsterås MBB på Carlas Café. God mat. Flera goda sorters öl på kran bland annat ett eget märke som bara säljs på Carlas café. Allt detta o lite till för den som orkar ta sig igen menyerna. Tack och bock till personalen o musikerna.
Bra Paj! Man får ta själv hur mycket man vill så länge man äter upp bra med parkering och det finns gott om stolar och soffor.
Jättemysigt häng och god dryck, men maten tog väldigt lång tid trots att det inte var så mycket gäster. Rätterna blev inte rätt och hade mer att önska. Burkgrönsaker på pastasalladen gav ett stort minus. Plus på miljön och trevlig tjej i kassan. Nästa gång blir det bara fika eller öl.
Det här är en sån pärla. Bra mat och ett utmärkt ölsortiment. Väl värt ett besök.
Trevligt, stort, gott och barnanpassat. Annorlunda/bevarad inredning i ett ko-stall. Live musik på många kvällar sommartid. Ölutbudet är mycket bra!
Comment on this business

to add Carlas Café map to your website;