facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kvarnkrogen Grönhögen

Address: Eketorpsvägen 1 , Degerhamn 380 65, K, SE
Phone: +46 485 66 13 40
City: Degerhamn
Zip Code: 380 65



related searches: Kvarnkrogen grönhögen age
Similar places near
Carlas Café Carlas Café 5 km Originellt, trevligt ställe med mat och god dryck. Alltid bra livemusik.
Reviews
Hämtade pizza. Tyvärr brända kanter och väldigt "flötig" med olja/fett. I övrigt ätbar men inget speciellt.Mat: 2/5
En riktigt usel pizzeria. Pizzorna är ofta torra och brända, och extremt dyra - som om inte 145 kronor för en medioker capricciosa vore saftigt nog, har de dessutom mage att ta 15 kronor extra för salladen! Vilken pizzeria i Sverige erbjuder inte gratis sallad? Mycket snålt, varenda sunkpizzeria i Malmö är bättre än det här.
Vi hade tur som kom en udda tid för det är tufft att få parkeringsplats. Fåtal pizzor att beställa vilket är för oss bra då vi har svårt att välja. Bra med bord ute. Trevlig personal. Det fanns bara pizzor och INTE hamburgare att servera. Kan vara bra att veta då det fanns bild på det på Google Maps. Pizzorna var helt okej, inget märkvärdigt som gör att vi skulle återkomma.
Fick en riktigt god glutenfri pizza med tunn frasig botten och lagom fyllning, inte alls flottig. Ganska dyrt men med hunger som extra krydda var det värt det!Mat: 4/5
Trevligt ställe. En gammal mysig kvarn med servering både ute och inne. Menyn bara några pizzor men de var goda med fina råvaror.Mat: 3/5
Den bästa pizzan på Öland utan tvekanMat: 5/5
God pizza, mumsig morotskaka. Trevlig och tillmötesgående personal trots högt tryck. Vegetariska alternativ: If you eat cheese. They have gluten free pizza.
Det här var ingen höjdare tyvärr. Väldigt snyggt ställe och en vacker plats att sitta på. Men i övrigt lämnade maten väldigt mycket att önska. Dessutom var servicen riktigt dålig. Men det kanske kostar extra att vara trevlig och fråga hur maten smakade. Inte heller ett hej då. Så nej det här var inget för mig. Stanna och ta bild utanpå för inuti ser det ut som vilken pizzeria som helst.
Vi hämtade pizza för att ta med ner till hamnen. Fantastisk god pizza, rekomenderas. Trots de lite höga turistpriserna som blir sommartid på ön.
Vi kom till ett historiskt plats men tyvärr har ägaren bara ägnat åt deras matservering och totalt glömt bort kvarnen stora bakgrunds funktioner. Pizza var god men lite för torr bakat.
Comment on this business

to add Kvarnkrogen Grönhögen map to your website;