facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Carlstad ölhall

Carlstad ölhall
"En trendig Ölhall med massa olika öl på fat. Brett sortiment av lokal öl. Maten är husmanskost med tvist där vi jobbar så lokalt som möjligt."
Address: Järnvägsgatan 1 , Karlstad 652 25, S, SE
Phone: +46 54 15 15 33
City: Karlstad
Zip Code: 652 25


Opening Hours

Tuesday: 16:00-23:00
Wednesday: 15:00-01:00
Thursday: 15:00-01:00
Friday: 15:00-01:00
Saturday: 12:00-01:00
Sunday: 12:00-23:00


related searches: Carlstad ölhall restaurant, Carlstad ölhall menu, Uppsala Ölhall, Västerås Ölhall, Ölhallen västerås ab
Similar places near
Br. Olssons Elektriska Br. Olssons Elektriska 103 meter Fin restaurang som är väl värd ett besök. Det öppna köket kan bidra till något högre ...
Pizzeria Rimini Pizzeria Rimini 2 km Otrevlig pizzabagare med dålig attityd ville ej servera oss pizza då han skyllde på a...
Reviews
Mycket god mat och många ölsorter att välja på, supertrevlig ställe.Mat: 5/5
Trevlig ölhall med bra utbud En onsdag tidigt i februari var det bra med folk men det fanns lediga bord. Utöver 12st ? fasta ölsorter fanns det 18st gästkranar med allt från lager till suröl. Orkade inte räkna ölen på flaska och burk. Trevlig personal som tipsade om öl enl. min önskan. Den öppna tunnbrödsrullen var mycket god!
Bra mat och stort utbud av öl, men maten var väldigt dyr i förhållande till vad man fick, den skulle gärna ha fått vara lite godare eller lite mer.
Efter ett besök hos min vän i Sunne så blev det en tur till Karlstad och därmed är alltid ölhallen en solklart resmål. Massa gott öl fanns att välja på. Har dock inte prövat maten än men det får bli nästa gång. Hade blivit en solklar 5a i betyg om det inte vore för att tjejen i baren var oengagerad och trist i servicen, kanske inte rent otrevlig men väldigt tvär. Suckade nästan när jag beställde vin till sambon. Minns att det var samma sak vid förra besöket. Han den andra som jobbade var trevlig. Kommer definitivt tillbaka.
Görgött ställe, med trevlig och kunnig personal som brinner för görgo öl. Sen att det är okristligt dyrt är knappast personalens fel.
Mittemot järnvägsstationen i Karlstad ligger detta härliga ställe med avslappnad atmosfär. Trevlig personal som bryr sig om sina kunder. Ångrar inte att vi tittade in och njöt av ett glas bubbel i väntan på nästa tåg.
Hantverksöl på tapp i centrala o trevliga lokaler.
Riktigt bra taplista samt burkar. Kunnig personal. Hur kommer jag igen.
Perfekt att ta en reseöl här, innan man åker iväg med tåget.
Mycket nöjd med maten, personalen, lokalen o läget. Perfekt ställe att hänga på i väntan på nästa tågresa.
Comment on this business

to add Carlstad ölhall map to your website;