facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Pizzeria Rimini

Pizzeria Rimini
"Vi på Pizzeria Rimini i Karlstad har flera års erfarenhet av restaurangbranschen och vet hur viktigt det är med kundnöjdhet.När du besöker oss gör vi allt för att du som kund ska bli 100% nöjd. Vi använder oss endast av noga utvalda råvaror och ingredienser för att framhäva smakerna i våra maträtter på bästa sätt.Hos oss kan du avnjuta en supergod Rimini Pizza, en kebab i världsklass eller varför inte en av våra fräscha sallader från vår varierande meny.Vi serverar Pizza, Sallader, kebab, pasta, fisk och kötträtter.Vi har fullständiga rättigheter.Varmt välkommen till oss på Pizzeria Rimini i Karlstad."
Address: Norra Allén 2 , Karlstad 654 64, D, SE
Phone: +46 54 21 66 43
City: Karlstad
Zip Code: 654 64



related searches: Pizzeria Rimini Offenbach, Pizzeria Rimini Speisekarte, Pizzeria rimini menu, Pizzeria Rimini Lennestadt, Pizzeria Rimini Grevenbrück Speisekarte, Pizzeria Rimini Bensheim Speisekarte, Pizzeria Rimini Lennestadt Speisekarte, pizzeria rimini nähe mengede, dortmund
Similar places near
Embla Pizza Embla Pizza 2 km Det där var ju helt enkelt inte bra. Ganska sorligt faktiskt. Foodora timern räknade ...
Carlstad ölhall Carlstad ölhall 2 km Mycket god mat och många ölsorter att välja på, supertrevlig ställe.Mat: 5/5
Nawroz Nawroz 3 km Det va de bästa arabiskt matsresturang jag nånsin har ätit i hela Sverige...Billigt, ...
Reviews
Otrevlig pizzabagare med dålig attityd ville ej servera oss pizza då han skyllde på att dom ej bakar efter 2130 om man sitter där. Klockan var 2128. Vi fick ändå serverat då vi frågade som jag tror är ägaren och vi äter där regelbundet. Pizzabagaren muttrade bakom disken. Vi lämnade stället kl 2155 med bitter eftersmak. God service är inte svårt men inte självklart. //Micke
Köpte kycklingsallad och den var fräsch och smakade braMat: 4/5
Så himla fina! De är kurder och tog hand om oss, vi var påväg till Oslo. De vann över Babas hjärta när de gav drickor till barnen.
Goda pizzor i lugn miljö, nära E18!...
En bra pizzeria som håller det man betalar för. Förväntar man sig något annat för i mitt tycke prisvärda pizzorna.
Inte så himla impad Jag har brukat vara här med extremt ojämna mellanrum. Men 120 spänn för en kebab tallrik tycker jag är för mycket. Så himla hög klass och så himla mysigt är det inte,och dålig parkering. Verkar som folket från Downtown har börjat hänga här. Soc har flyttat runt på dom? Jag tog en trocadero till maten! Som sagt så finns det bättre ställen att lägga sina pengar på.
Helt okej pizza, gott om platser både inom och utomhus, rättigheter, normal prisnivå.
Av alla de pizzerior som finns i Karlstad är Rimini tveklöst bland de bästa. Det finns ett litet minus i att deras "starka" såser inte är riktigt starka - mer jalapeno än habanero så att säga. Eftersom jag bor mittemellan vedugnen o rimini så har jag testat båda men i den jämförelsen kommer rimini långt före, både i smak o personalens uppförande. Efter ombyggnationen har även miljön blivit toppklass och passar nu för både familj o partygäng.
Men stans bästa stripsMat: 4/5
Sjukt dåligt! Dyrt, service avgift för ingen service alls. Äckliga pizzor, blev grymt illamående av Räkorna och musslorna. Rekommenderar ungdomar som vill slippa skolan ha magförgiftning.
Comment on this business

to add Pizzeria Rimini map to your website;