facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Cedergrenska Tornet

Address: Kungsvägen 2 , Stocksund 182 07, AB, SE
Phone: +46 8 85 35 00
City: Stocksund
Zip Code: 182 07



related searches: Cedergrenska tornet stocksund wikipedia, Cedergrenska tornet stocksund map, Cedergrenska AB, Nyckelvikens Herrgård, Van der Nootska Palatset
Similar places near
Bastuflotten ReLaxa Bastuflotten ReLaxa 387 meter Älskade det! Rymligt och fräscht, man kan tvätta av sig med en dusch och det fanns to...
David At Home David At Home 2 km En kulinarisk förträfflighet i skärgården, du spiser Michelin-kvalite mat i hemmamilj...
Reviews
Helt klart värt ett besök, får ni chansen att ta er upp till terrassen så ta den. Utsikten är enastående över Stocksund och in mot Stockholm. Tornet ligger väldigt fin natur. Passa på att fråga personalen om historien om tornet och ni kommer bli positivt överraskad. Ett litet minus är bristen på parkering, men kan ni tänker en liten promenad så finns det parkering nedanför tornet.
Bra plats med fin utsikt att erhålla. Rymliga lokaler och trevliga servitörer. Men att ta 800+ spänn för en serie jultallrikar av ganska medioker klass funkar nog bara i Danderyd och eventuellt Östermalm där jag varit med om än värre julbordsbesvikelser. Kallskuret kött och kall fisk och starter med rom och räkor var det enda som var riktigt bra. Valet av champagne till fisken också himmelskt. Sen gick det tyvärr utför. Köttbullar kändes som en frikadellaktig massa, inte restaurangklass. Alldeles för svag Jansson, nästan bara creamad potatis, inte mycket hint till ansjovis där inte. Slaktarterrin var ett intressant koncept som såg vackert ut, men gödgrisen den kom ifrån måste ha typ varit gjord av rent fett. Svårt att få i sig mer än en pytteliten bit sen blev det motbjudande. Utsikt,lokaler,personal 4,5/5. Julbordet som det ser ut nu inget som inbjuder till en backning för min del - 2,5/5.
Udda ställe att ha konferens på. Maten var god. Svårt med transport till och från stället. Synd att det inte finns övernattning med tanke på transportsvårigheterna. Bra upplevelse dock och personalen var trevlig.
Bra men tråkig mat, åt amerikansk brunch, jätte trevlig personal och bra service
Kul ställe att ha besökt. En väldigt fin utsikt .
Bra ställe att ha events eller fester på med bra utsikt
Så klassiskt som det kan bli i alla dimensioner utan att förta på kvaliteten. Ett dignande julbord och ett brandtal om fred av Jan Eliasson förhöjde lunchen.
Strålande, Imponerande! Så vackert och uppmuntrande, här och nu! Charlotte
Härlig miljö och gott julbord.
Vandringen i skogen kring cedergrenska Tornet var otroligt rogivande. Vatten och skogen. Detta är on något en påminnelse om hur fantastiskt Stockholm är dom stad. Det finns alltid något utöver det vanliga som man kan upptäcka. Minst när man tror att man redan vet allt om Stockholm. Man blir glad av att gå runt på området. Det finns informationstavlor om tornet, dess ägare och ägarens drömmar om platsen. Det är fint att Danderyd kommun lyfte upp platsen, renoverade och gör den tillgänglig för dess medborgare. Ta en promenad och njut av området om du inte har något att göra någon eftermiddag.
Comment on this business

to add Cedergrenska Tornet map to your website;