facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for David At Home

Address: Transtigen 14 , Stocksund 182 70, AB, SE
Phone: +46 70 752 80 23
City: Stocksund
Zip Code: 182 70


Opening Hours

Friday: 18:30-22:00


related searches: ab and david zambia, ab & david law firm, david ofosu dorte
Similar places near
Cedergrenska Tornet Cedergrenska Tornet 2 km Helt klart värt ett besök, får ni chansen att ta er upp till terrassen så ta den. Uts...
Bastuflotten ReLaxa Bastuflotten ReLaxa 2 km Älskade det! Rymligt och fräscht, man kan tvätta av sig med en dusch och det fanns to...
Reviews
En kulinarisk förträfflighet i skärgården, du spiser Michelin-kvalite mat i hemmamiljö som bör upplevas av var person inklusive gormanden. Oavsett tillfälle kommer David @ home att leverera upplevelsen över förväntan. Extremt vällagad och uttänkt meny som passas ihop med viner av hög kvalité och avec av brett utbud att avsluta kvällen med. En fantastisk och personlig matupplevelse som bör unnas de flesta. Tack så jättemycket för en oförglömlig kväll/upplevelse och vi ses snart igen!
WOW - vilken Helt Underbar Upplevelse! Sagolika Ljuvliga Smaker i absolut Världsklass - serverade med så mycket omtänksamt och vänlighet - att man blev alldeles Glad i hela hjärtat! Rekommenderas innerlig! - Lovar, att Ni kommer också bli alldeles Lyckliga av en middag hos Katarina och David - Helt Outstanding och Helt Magiskt!!!
Mycket mysigt och på riktigt hemtrevligt när David öppnar upp sitt eget hem för gäster och lagar mycket god mat med bra val av viner till. En riktigt annorlunda upplevelse utan att bli ”konstig”. Grymt!
Den lite kladdiga promenaden från båten är 100% värt det för resten av kvällen har alla rätt. 2a gången nu och så fort vi får plats så kommer vi igen!
Kan va min bästa upplevelse på länge. Kändes verkligen som att komma hem. Fantastiskt hus och middag. Maten var ren magi. Fokus på skrei denna gång. Tillbehören var otroligt trevliga och passade perfekt. Rekomenderar starkt denna paladar! Längtar till nästa tillfälle.
Helt otroligt bra! Den vita sparrissoppan med laxros toppad med korianderfrön kommer jag drömma om så länge jag lever. Varmrätten hälleflundra, vit sparris och en grymt smörig hollandaise, så välbalanserat i smak och storlek. En god bit ost, rabarberkaka med rom/vaniljsås, kaffe och kolakakor avslutar middagen. Vinvalet var excellent! Svala, fräscha och lättdruckna viner till all god mat. Kan inte vänta på att få äta hos David och Katarina igen! Bästa kvällen på evigheter!
Vi var hos Katarina och David i går den 11 mars! En kall kväll ute men mycket värme inne hos Katarina och David. Fantastiskt god mat - en vegetarisk förrätt, en underbart fint tillagad skreitorsk med såååå underbart god sås…. Chokladmoussen var len och god tillsammans med hallon. Kvällen avslutades med kaffe och nybakade kolakakor i små fina munsbitar. Allt var såå gott!! Och lagom stora portioner. Ett stort extra plus för Davids musikval - Led Zeppelin m fl. Härlig nostalgi!!! Grattis alla ni som får en svårbokad plats för att få uppleva detta…
En mycket trevlig upplevelse med fantatiskt god mat och viner med en härlig avkopplade atmosfär i fin miljö som David och hans fru bjöd på. Vi var tillsammans med ett par som fick middagen som en 50 årspresent som dom uppskattade något ut över det vanliga. Stor tack vi kommer gärna tillbaka
Fantastiskt värdpar som får en att känna sig välkommen hem till vänner från stunden man kliver in genom dörren. Rakt igenom trevlig kväll med otroligt god mat, härlig atmosfär och en rakt igenom häftig upplevelse. Hit kommer vi med nöje tillbaka!
Både jag och min fru hade i stunder svårt att prata med varandra. Maten var helt enkelt för god att vi blev helt uppslukade av den upplevelsen. Det har nog banne mig aldrig hänt mig tidigare.
Comment on this business

to add David At Home map to your website;