facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ceviche Taste of Peru

Ceviche Taste of Peru

About

Göteborgs första cevicheria. Välkomna till oss på Ceviche – Taste of Peru, i Kville Saluhall!

Story

Vi skapade Ceviche – Taste of Peru med målet att servera traditionell peruansk husman på ett innovativt sätt. För oss betyder det att våra gäster ska få en smak- och kulturupplevelse utöver det vanliga. Inspirationen har vi hämtat från våra resor i Peru och Latinamerika och de hetaste restaurangerna i storstäder runt om i världen. I Peru är matkulturen lika stor som fotbollen i Brasilien eller musiken i Argentina och Ceviche - Taste of Peru är vårt sätt att dela med oss av smaker och intryck från ett av världens bästa kök.



"När du besöker oss får du chans att smaka på peruansk matkultur lyssna till sköna rytmer från Sydamerika och uppleva den peruanska hjärtligheten. I Peru är matkulturen större än allt annat och öket varierat. Maten har influerats av såväl det inhemska inkafolket som immigranter från Afrika, Asien och Europa. Det finns även en spännande historia bakom varje detalj, och vi förmedlar den gärna till dig."
Address: Vågmästareplatsen, Gustaf Dalénsgatan 2, 417 05 Göteborg
Phone: 031146838
City: Gothenburg
Zip Code: 417 05


Opening Hours

Monday: 11:00 - 20:00
Tuesday: 11:00 - 20:00
Wednesday: 11:00 - 20:00
Thursday: 11:00 - 20:00
Friday: 11:00 - 21:00
Saturday: 11:00 - 21:00


related searches: The Parlour Gothenburg, Saluhallen Kville
Similar places near
Más Más 2 km En fantastiskt god och spännande matupplevelse från Peru. Kände mig lite lost när jag...
The Parlour Dinner Club The Parlour Dinner Club 3 km Lagom hippt ställe. Parlour har ambitionen att sticka ut från övriga ställen på Aveny...
Reviews
Vi har kört takeaway flera gånger tidigare men denna gången åt vi där i fina saluhallen. Personalen är alltid trevliga, har härlig energi och ger bra tips om man inte riktigt kan bestämma sig. Denna gång blev det kvilleburgare och carne à la parrilla, som var snyggt upplagt, gott och precis lagom mättande. De är också grymma på pommes, sås och tillbehör som sallad och deras rostade majs <3 Vi provade såklart inka cola också vilket var en unik smak som man måste testa om man inte gjort det! Live musik på pianot gjorde stunden ytterligare minnesvärd. Ses igen!
"Dagens fångst" var en smulig fisk som varit frusen. Kocken bör känna skam som serverade den här typen av mat, oprofessionell hantering av ingredienser och servering. Det stod i menyn att det fanns koriander, som man kan se på bilden så var det bara ett blad. Allting låg på ett gigantiskt salladsblad för att det inte skulle ligga i den soppa som den här platsen definierar som "ceviche". Väldigt besviken med tanke på det dyra priset, ingredienserna var så ofräscha att vi slängde maten efter några minuter. Varit här på lunch sen tidigare då det ändå varit ok men efter den här upplevelsen så kommer jag aldrig komma hit igen och ber andra att avstå med. Vi bor 5 min bort från det här stället så vi köpte mat att ta med hem, fisken var knappt upptinad trots det. Det man inte kan mäta av på bilderna är storleken på matlådan, vilket var förvånansvärt litet.
Vill inleda med att säga att oxhjärtat var något utöver det vanliga och så gott att jag tänkte på den flera dagar efteråt, kommer högst troligen tillbaka för att äta just den. Vinet klart prisvärt. Cevichen hade dock fått en för stor dos syrlighet i mitt tycke. Det som drar ner betyget mest är dock lokalen som ger ett tråkigt intryck. Det är väl dock bara att köpa när det är i saluhallen men stolarna hade man kunnat byta ut.
Maten har en god, gedigen & genomgående hög kvalité. Sällskapet jag var med var alla nöjda. Jag valde en ceviche de pescado, det var helt klart värt att testa men inget jag kommer att beställa igen. Passar absolut som förrätt men inte som huvudrätt. Det var alldeles för syrligt/surt att bara äta av det och det känns som att man hade behövt någon potatis eller liknande till för att det skulle passa som huvudrätt. Lövbiffen som beställdes i sällskapet såg tyvärr väl genomstekt ut. Det är tråkigt att inte bordsbeställning tillämpas. Detta beror antagligen på att restaurangen delar samma yta som två andra restauranger och det blir således opraktiskt. De hade peruansk öl på menyn och det var spännande och gott. Lokalen är tyvärr kall, tråkig och kal. Personalen är mycket varma och trevliga. Dock blir det totala betyget en svag 4:a.
Vi har ätit båda lunch och middag här nu och har alltid varit nöjda, vissa rätter är lite dyrt jämfört med portionerna men det verkar som bra kvalitet i alla fall, vi återkommer
Bra Resturang som har bra luncher och även god mat på menyn. De har även trevliga tillställningar engång i månaden med liveband på kvällen. Tillgänglighet för rullstol: Finns tillgång till hiss
Det var riktigt bra ,lite trångt mellan bord o stolar Mat: 5/5
Kanonbra lunch med fisk och biffgryta Bra placering med bord. Ok sallad. Maten är välbalanserad, välgjord och känns påkostad.
Väldigt god mat salladen till ryggbiffen var underbar, trevlig personal också väldigt nöjd.
Endast testat cevichen. Men bara den gör det värt att besöka detta ställe. För ca 150kr får du en fräsh matupplevelse. Känns som samma kvalité som peruanska mammas egna. Ett plus med mycket trevlig personal!
Comment on this business

Directions to Ceviche Taste of Peru with public transportation


Göteborg Vågmästareplatsen 20 meters
10
13
136
141
142
17
22
242
25
320
35
36
37
5
6
99
X
Madängsgatan 250 meters
99

to add Ceviche Taste of Peru map to your website;