facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Más

Más

About

Más betyder mer. Mer av oss och mer av Peru. Hos oss kan du äta mer eller mindre, ensam eller tillsammans eller bara ta ett glas. Bienvenidos!

Address: Västra Hamngatan 24-26, 41117 Göteborg
Phone: 031188090
City: Gothenburg
Zip Code: 41117


Opening Hours

Monday: 12:00 - 23:00
Tuesday: 12:00 - 23:00
Wednesday: 12:00 - 23:00
Thursday: 12:00 - 23:00
Friday: 12:00 - 01:00
Saturday: 12:00 - 01:00
Sunday: 12:00 - 19:00


related searches: Más Deutsch, no más - deutsch, Le mas Deutsch, Muy Deutsch, También Deutsch, Mehr Spanisch, Mad Übersetzung, Que Deutsch
Similar places near
The Parlour Dinner Club The Parlour Dinner Club 504 meter Lagom hippt ställe. Parlour har ambitionen att sticka ut från övriga ställen på Aveny...
Ceviche Taste of Peru Ceviche Taste of Peru 2 km Vi har kört takeaway flera gånger tidigare men denna gången åt vi där i fina saluhall...
Reviews
En fantastiskt god och spännande matupplevelse från Peru. Kände mig lite lost när jag började kolla på menyn men med hjälp och interaktioner av våran otroligt grymma servitris lyckades vi beställa väldigt god mat och dryck. Testade saker jag aldrig testat förut, däribland drink med lila majs och inlagd sötpotatis. Älskar inredningen och porslinet som går i rosa toner och tema. Helt klart värt ett och fler besök!
Mycket god mat och fantastisk service! Ska verkligen gå hit igen då det var flera av dom fantastiska drinkarna som jag inte hann testa. Rekommenderas starkt! Upptäckte dock nu när vi betalade att vi fick betala för salsan vi aldrig fick, men men misstag sker ju så lätt. Vi får prova den nästa gång!
Ett bra ställe att träffa vänner. Man kan dansar där, men platsen är liten och golvet är dåligt för knän om du dansar en del. Service är sådär. Servitör kan inte så mycket öl och hav mig en fel öl som kastade dubbel så mycket som andra vanliga öl.
Aldrig ätit ceviche innan. Jag beställde ceviche de pescado. Fantastiskt gott! Det är mycket smak av koriander, vilket jag älskar. Kan vara bra att ha i åtanke om man ogillart! Bokade idag via the fork. Inga problem och jättetrevlig personal! Kommer absolut tillbaka
Bra mat och meny. Stort utbud med mat och drinkar. Klar tillgång till Göteborgs sydamerikanska utbud
Mysigt ställe med härlig peruansk vibe. Vi beställde vegetariska quinoavurgare med sötpotatispommes och starka dippsåser och alkoholfria drinkar. Allt smakade tipp topp. 5+ och allt gott till denna restaurang.
Snyggt ställe med god mat och supertrevlig personal. Goda drinkar.
bokade via the fork och dem visste inte ens att vi skulle komma och det tog två personer för dem att fixa detta. Tillslut fick vi ett bord och vi var dem sista som fick mat. Vi beställde ceviche veduras och fick FISK, jag är vegan och visste inte att det var fisl till efter några bitar. Jag sa till personalen och dem verkade inte ens bry sig att dem hade gett fisk till en vegan. kocken gav oss 'vegansk majonös' men fattade inte vad fan jag sa när jag frågade om det verkligen var veganskt, då han inte kunde svenska och personalen hjälpte inte till. Vi fick en ny vegansk majonnäs där man såg att han hällde ut från den gamla och används samma för att lägga in ny majonnäs. Jag är helt äcklad på servicen, kockens helt ignoranta beteendehur kan han vara kock?? och att dem gav fisk till en som inte kan äta det och en annan som inte ätit det på 4 år.
Underbar inredning som är modern, här kan man sitta och avnjuta en god Ceviché eller en drink i eftermiddagssolen! Otroligt trevlig personal som är genuin, speciellt han trevliga i baren! Pratglad med ett stort leende på läpparna! Jag och min bästa vän har nu gjort detta till vårat söndags ställe, för en kaffe, drink eller en matbit. Vi älskar det!
Väldigt god och vällagad mat. Trevliga lokaler och personal med hög servicekänsla. Är man här för maten så kom tidigt, förvandlas till en högljudd klubb vid 22. Rolig touch på drinkarna och ett dansgolv bredvid baren.
Comment on this business

to add Más map to your website;