facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Chakraträdgården

Chakraträdgården

About

Chakraträdgården kommer vara en plats för rekreation, retreats, kurser och ska utformas utifrån de sju främsta chakranas färger och energi.
Chakragarden



"Chakraträdgården är en rekreation och behandlingsträdgård uppbyggd utifrån de 7 främsta chakranas färger och energier. Hit kan du komma för kurser, meditationscirklar, systemiska familjekonstellationer enskilt eller i grupp, klangmassage, soundhealing, samtal eller andras workshops enligt program eller efter överenskommelse."
Address: Germundstorp 31, 519 92 Kungsäter
Phone: 0734194027
City: Kungsäter
Zip Code: 519 92


Similar places near
Gammeldags Gammeldags 775 meter Gammeldags arbetar med får, ull,spånad,vävning och tillverkning av slöjdredskap.
Kungsäter Livs Kungsäter Livs 3 km Lite dyrare priser och han som håller i det har inte koll på när saker blir för gamla...
Kungsäter Kök Kungsäter Kök 4 km Kungsäter levererade ett kök till oss för 10 år sen. Perfekta mått och slutfinish. Vå...
Reviews
Underbar och helande plats. Man känner sig alltid välkommen och sedd här hos Annika och Chakraträdgården och det är väldigt sällan man går tomhänt härifrån då man allt som oftast får nya insikter med sig hem. Jag har återkommit hit de senaste 2 åren och ångrar inte en dag på denna vackra plats. Rekommenderar starkt ett besök här kram Jessica
En helande plats för återhämtning och reflektion. Annika som är skapare av denna fantastiska trädgård är varm och vänlig. Jag rekommenderar verkligen hennes behandlingar eller något av de evenemang hon ordnar, det är alltid en trygg och kärleksfull stämning, jag har återkommit regelbundet de senaste 3 åren.
Annika gör underverk med hela sin närvaro när hon leder mig igenom sin klangmeditation. På ett mjukt och själsligt sätt, får hon mig att känna mig trygg och i harmoni lång tid efteråt. Jag kan varmt rekommendera Annikas klangmeditation.
Jag var på en helg med Vildkvinnan i Chakraträdgården det var magiskt. Har ni inte varit där så åk dit!
En fantastisk plats! Kan varmt rekommendera besök här! Harmonisk och inspirerande trädgård, avslappnande och energigivande klangmeditation, och super god mat som man känner hur kroppen blir lycklig av! Den goda rawfood kakan till efterrätt är ren glädje! Återvänder gärna! Tack för fint besök!
Denna platsen är fantastiskt. De som driver chakraträdgården har skapt en plats för vila, helande och kreativitet. En ljuvligt skaps trädgård med olika trädgårdrum som stimulerar dina olika chakra. Träd buskar och växter som är en fröjd för ögat. En plats för att ladda batterierna, få njuta av naturen på en underbart skapad plats. Kurser, behandlingar och workshops hålls där för den som är intresserad av hälsa, andlighet, kreativ och personlig utveckling. Som en grön rehab för både kropp och själ helt enkelt. Rekommenderar varmt.
Chakraträdgården är en fantastisk plats för avkoppling och meditation. En plats att bara vara på. Vill du prova på någon av behandlingarna/konsultationerna mm som Annika erbjuder så rekommenderar jag de varmt. Hon är fantastisk på det hon gör och skapar en trygg plats för den hon möter.
Magisk helande plats!
Comment on this business

to add Chakraträdgården map to your website;