facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kungsäter Kök

Kungsäter Kök

About

Kök från Kungsäter - made in Halland. Om du uppskattar svensktillverkad kvalitet, flexibilitet och leveranssäkerhet har du hittat rätt.

Story

Kök från Kungsäter - made in Halland

Inte långt ifrån Varberg, ca 3 mil österut på gränsen till Småland, ligger en ort som heter Kungsäter. Här finns vi – Kungsäter kök. I flera generationer har vi byggt kök här, 1908 startade tillverkningen här i Kungsäter.

Om du uppskattar svensktillverkad kvalitet, flexibilitet och leverans- säkerhet har du hittat rätt. Vi har nämligen bestämt att kvalitet skall vara nummer 1 av våra konkurrensfördelar när vi väljer både råvaror och samarbetspartners.

Nu växer förstås inte valnöt runt hörnet, så vissa träslag måste naturligtvis inhandlas utifrån, men då är det fortfarande kvaliteten som i första hand får avgöra inköpta varor och tjänster. Lägg därtill vår förmåga att kunna anpassa köket till just dina mått, vinklar och önskemål så har du möjlighet att få ett unikt, personligt kök. Kvalitet är dock inte bara hårdvara och hantverk.

Address: Dalbo, Gårdshorn 21, 519 92 Kungsäter
Phone: 0320-207030
City: Kungsäter
Zip Code: 519 92



related searches: Kungsäter kök kungsäter age
Similar places near
Kungsäter Livs Kungsäter Livs 1 km Lite dyrare priser och han som håller i det har inte koll på när saker blir för gamla...
Gammeldags Gammeldags 3 km Gammeldags arbetar med får, ull,spånad,vävning och tillverkning av slöjdredskap.
Chakraträdgården Chakraträdgården 4 km Underbar och helande plats. Man känner sig alltid välkommen och sedd här hos Annika o...
Reviews
Kungsäter levererade ett kök till oss för 10 år sen. Perfekta mått och slutfinish. Vårt kök är lika snyggt och har lika hög standard nu som när det installerades. Rekommenderar med toppbetyg.
Bra ställe som gör bra kök.
Comment on this business

to add Kungsäter Kök map to your website;