facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Chalmersbastun

Chalmersbastun

About

Chalmersbastun - Chalmeristens fritidsanläggning och tillflyktsort.

Story

CS Bastun

CS Bastun

CS Bastun, även känd som Storbastun, ligger precis på sjökanten, perfekt med en brygga ut i vattnet. I storbastun finns förutom den uppenbart stora bastulokalen, med vedeldat bastuaggregat, också ett kök och en sittningslokal. Fester för uppemot 60 personer blir hur kul som helst i storbastun. När du hyr storbastun ingår tillgång till SovU med 15 stora sovplatser och halva sanitetshuset med dusch och toalett.

Sportstugan

Sportstugan Sportstugan Sportstugan

Sportstugan ligger mitt uppe på halvön och innehåller förutom sittningslokal också soffor framför en mysig eldstad och sovrum med plats för runt 30 personer. Hyr du sportstugan får du också tillgång till lillbastun, en eldriven mindre bastu. Lillbastun ligger på halvöns andra sida och även den på sjökanten.
Sportstugan har en spis med 4 kokplattor och ugn med formar. Kastruller och stekpannor. Bestick, porslin och annan övrig utrustning (stekspade, måttsats, slevar, slickepottar osvosv) som behövs för ett komplett kök. Fullhöjdskyl men ingen frys.

Address: Chalmersvägen 11, 43892 Härryda
Phone: 031-772 39 07, 031-772 39 06
City: Härryda
Zip Code: 43892


Similar places near
Kattpensionat Egypten Kattpensionat Egypten 12 km Det känns så tryggt att lämna katten hos Björn och Annika när man åker på semester. K...
Reviews
Bra stuga som har allt man kan tänka sig behöva. En bra brygga att hoppa från flr att sedan gå in i den rymliga bastun. Samlingslokalen är rymlig och ger en vikingakänsla.
3 anläggningar så går att hyra från allt mellan storgest till kompisgäng. Rekomenderar starkt att hyra sportstugan med den lilla bastun för härligt umgänge med dina bästa vänner.
Trevligt bad och bra bastu. Dyk inte pls
Själva bastum var ganska najs, men lokalen var osymmetrisk byggd, så bara ena sidan kom högt upp, vilket blev ett problem när rummet blev fullt. Omklädningsrummet var delat på killar och tjejer, vilket skapade ganska stela situationer. För övrigt var det ett ok ställe.
Naturnära och lugnt område. Tillgång till både bad och grill. Genom Chalmers kan man hyra både festlokal, bastu och övernattning stuga
En av Sveriges trevligaste bastus. Svårt att hitta någon annan i den här storleken. Väldigt vänlig för större som mindre arrangemang och tillställningar.
Bra lokaler till riktigt bra pris. Allt man behöver i bastuväg, med bland annat 20 sovplatser plus två eldstäder.
Superfin stuga som gjord för ett mellanstort sällskap. Alla faciliteter samt en väldigt fin bastu.
Trevligt ställe som man kan hyra till ett rimligt pris
Ett väldigt trevligt och mysigt område!
Comment on this business

to add Chalmersbastun map to your website;