facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kattpensionat Egypten

"Litet, tryggt & fräscht kattpensionat med stor kompetens. Vid Hällingsjö, nära Landvetter flygplats. Trygghet för din katt och avkoppling för dig som kattägare.Fokus ligger på din katts välmående och trygghet. Du är alltid välkommen att boka en besökstid hos oss innan du bokar plats. Pensionatet är beläget strax utanför Hällingsjö, ca 10-15 min från Landvetter flygplats och ca 30 min från Göteborg, Borås & Kungsbacka. Nära, tryggt och bekvämt för dig och din katt. Det är bara 20 m från vårt bostadshus till kattpensionatet.Vi har tillstånd enligt 6 kap. 4 § djurskyddslagen 2018:1192, innehar ansvarsförsäkring samt har tillstånd som djurtransportör enligt EU-förordning 1/2005 artikel 10.1."
Address: 704 Egypten, 438 95 Härryda
Phone: +46706500340
City: Härryda
Zip Code: 438 95



related searches: Kattpensionat Göteborg, Katthotell Göteborg, Härryda Djurpensionat
Similar places near
Chalmersbastun Chalmersbastun 12 km Bra stuga som har allt man kan tänka sig behöva. En bra brygga att hoppa från flr att...
Reviews
Det känns så tryggt att lämna katten hos Björn och Annika när man åker på semester. Kan bara rekommendera Kattpensionat Egypten
Vi kände från start stort förtroende för kattpensionat Egypten. Det märks i alla detaljer att de drivs med passion, kärlek och kunskap för katter. Allt från detaljer som att dom har doftgivare med feromoner för att lugna katterna, att dom har stora rymliga rum med tillgång till uterum och intressant utsikt till att de utan problem kan hantera barf mat men också hur de talar om katterna. Till det kommer att det är väldigt lätt att få kontakt och kommunicera, att vi om vi undrade hur katterna mådde fick uppdateringar till att man kan under vistelsen fick se bilder av katterna. Vi kände oss 100% trygga med att boka in katterna när vi skulle åka utomlands. Våra pälsklingar kom just hem efter 11 dagars vistelse. Med god aptit har dom tagit sig an sitt ute revir igen men i övrigt beter de sig precis som vanligt vilket är ett gott betyg. Tusen tack från oss Chase och Molly
Vår katt Don Vito älskar Egypten. Vi får så bra hjälp av Annika varje gång och den känslan att man lämnar katten i bra och trygga händer är oehört viktig för oss. Rekommenderar starkt!
Här bor våra katter varje gång vi ska ut och resa. Så bra och ordningsamt, alltid lika trevligt. Fem tassar av fem möjliga!
Otroligt bra katthotell med sviter för extra bortskämda katter som min, rymliga rena rum, jättefina uterum, allt känns nytt. Otrolig personal som inte bara är trevliga och måna om katterna utan också duktiga på att lägga upp bilder på facebook så en får se hur bra ens katt har det. Goodiebag vid utcheckning och rabatt för stammisar. Fem stjärnor i guld till Egypten!
Våran Morris bodde på hotellet i 8 dagar och han har haft det toppen! Vi är så nöjda! Morris kommer komma tillbaka Rekommenderar verkligen detta kattpensionatet!
Engagerad och omtänksam personal, fräscht och luftigt, rent och snyggt!
Underbart ställe med toppen service vi återkommer gärna med våran katt
Fin plats för katter både inne o ute, o bra vård av engagerad ägare.
Comment on this business

to add Kattpensionat Egypten map to your website;