facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Chicha 08

"På Chicha 08 kan man njuta av vår tolkning av peruansk mat med nordiska influenser. Vi jobbar ur ett peruanskt koncept och med närproducerade råvaror. Med vår passion och erfarenhet ämnar vi att skapa en matupplevelse som hämtar inspiration från båda köken och bjuder på en ny erfarenhet full av nya smaker, dofter och exotiska detaljer."
Address: Ringvägen 87 , Stockholm 118 61, AB, SE
Phone: +46 8 756 71 11
City: Stockholm
Zip Code: 118 61


Opening Hours

Monday: 11:00-16:00
Tuesday: 11:00-00:00
Wednesday: 11:00-00:00
Thursday: 11:00-00:00
Friday: 11:00-00:00
Saturday: 11:00-00:00
Sunday: 13:00-22:00


related searches: Chicha 08 stockholm price, Chicha 08 stockholm menu, Chicha 08 stockholm photos, Chicha 08 stockholm reviews, La Chicha 08, Antu Kitchen menu
Similar places near
Checa Checa 906 meter Levt hela mitt liv och tänkt att bläckfisk är väl okej mat, för att sen uppleva en re...
Indio Kitchen Indio Kitchen 1 km Kul att få testa "annorlunda" sushi. Lokalen påminner om en källare med sp...
Maestra Vida Maestra Vida 2 km Maten ser bra ut, men jag går inte till andra gången eftersom den inte är väldigt got...
Cebicheria Barranco Cebicheria Barranco 2 km God korv, knapriga pommes och väldigt bra Service, mer behövs inte
Brasa Peruansk Brasa Peruansk 2 km Trevligaste peruanska mat! Vi har varit 2gånger för middag, alltid jättebra och igår ...
Cantina Real Cantina Real 2 km Jättebra mat, trevlig personal och mysig atmosfär
Cevicheria Aji y Ajo Cevicheria Aji y Ajo 6 km Maten är magiskt, rekomenderas till alla livsnjutare, trevlig personal och absolut bä...
Reviews
Oj oj Alltså vilken klass på maten, och då var vi här på lunch. De kommer in med Nybakat bröd, en skål sallad med en super god dressing innan maten och när maten kommer in så dansar smaklökarna. Servicen är lika bra, hit skall vi komma fler gånger! Mycket värt ett besök!
Bra ställe med god mat och trevlig personal. Till lunchen får man en sallad och nybakt bröd. Maten ser enkel ut men är väldigt välsmakande.
Middagen bestod av en tallrik med diverse friterade saker. Tillbehör var ris med ärtor i. Detta kostade 280 kr. Se bild. Det positiva var portionsstorleken och en sås på sidan som var riktigt god. Detta väger dock inte upp skillnaden i pris och kvalitet. Ett rimligt pris hade varit 80-100 spänn.
Goda och vällagade rätter med bra service. Dock behöver ventilationen förbättras då matoset leds in i restaurangen.
Inte det mysigaste stället och inte heller det bästa utbudet, men vilken kvalitet de har på maten. Alltid lite mer jobbade rätter än det man får på andra lunch restauranger. Kvällspasset är ju inte sämre men då förväntar man ju sig ju lite mer. Rätterna är också kvällstid lite mer udda med val som kanske inte passar alla, men det finns alltid något att välja för alla.
Bra mat om man vill testa något annorlunda! Piscosouver var gott! Rekommenderas som fördrink! Annars har de goda peruanska öl! Ute servering var inte så snygg men det var skönt nu när det var varmt. Hade varit bra med lite musik ute och inte bara inne. Maten var god! Restaurangen är lätt tillgänglig både med bil och kommunal, tvärbanan Årstadal ligger max 100 meter från restaurang.
Jättetrevlig resturang och bordsservering! Men just när jag var här var kycklingen överkokt och lite torr. Skulle ha mått bra att extra Salsa!!!
Bordsservering, mysig atmosfär, genuint trevlig personal. Man får bröd och soppa till bordet innan huvudrätt. Positivt överraskad av god mat med inspiration från Peru. Klart prisvärt. Kaffe finns längst in i hörnet. 100% mättnadskänsla.Mat: 5/5
Extremt god mat och extremt trevlig personal, full pott!! Underbart
Det långkokta sidofläsket är så rackarns gott! Mysigt ställe som har vibbar av Sydamerika
Comment on this business

to add Chicha 08 map to your website;