facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for ChrillesBowling Falun-Borlänge

ChrillesBowling Falun-Borlänge

About

Dalarnas trevligaste bowlinghallar

Address: Svärdsjögatan 51, 791 31 Falun
Phone: 02324320
City: Falun
Zip Code: 791 31



related searches:
Similar places near
Falun Bowling & Krog Falun Bowling & Krog 2 km Fick klagomål när någon annan kastade bowlingklot på våran banna samt har fortfarande...
Reviews
Trevligt ställe med bra banor o hjälpsam personal, centralt läge med shopping och äventyrsbad dörr i dörr.
När jag besökte stället eller min upplevelse var helt okay var det. Det är ett populärt ställe att besöka om vill prova på bowling eller nåt annat.
Helt okej bowlinghall. Ganska många spelbanor och som de flesta andra lånar ut skor till gäster. Dock lite stökigt i skohyllan, fanns inte heller nån riktigt bra plats för ytterkläder eller skor för dem som vill ha det nära. Enkel och snabb servering vid kassan, neutral personal. Bowlingbanan var enkel att använda och maskinerna arbetade i en ganska snabb fart jämfört med andra ställen med bowling. Ligger en bit utanför centrum.
Ett bra ställe att ta det lugnt på med inte FÖR MYCKET oväsen
Några banor och en liten kiosk, en del skor är i behov av byte, lite oordning, men det är ändå människorna man har med sig som gör det femstjärnigt, inte platsen i sig.
Rätt billigt och fräscha banor.. kan krångla i bland men det är bara att säga till.. man kan köpa dricka kaffe. Så denna är billigare än den andra i centrum.. bra personal och hjälpsam
Bra för familj, inte i toppskick men väl värt priset.
Bra sportlovsaktivitet och att man fick prova att spela utan kostnad
Bra Familjeunderhållning till överkomligt pris med trevlig personal
Bra pris. Allt funkar som det ska, inga konstigheter. Vill du bowla i lyx och flärd är detta fel ställe, vill du bara bowla och kanske äta en korv är det helt rätt.
Comment on this business

to add ChrillesBowling Falun-Borlänge map to your website;