facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Falun Bowling & Krog

Falun Bowling & Krog

About

2500m2 Nöjespalats på Myntgatan i centrala Falun. Nattklubb - Bowling - Restaurang. Välkomna!



"2500 kvadratmeter nöje för alla, privatperson som företag! Restaurang, aktivitetscenter, konserter, klubb och konferensmöjligheter."
Address: Myntgatan 43A, 79151 Falun
Phone: 023-666 25 00
City: Falun
Zip Code: 79151


Similar places near
ChrillesBowling Falun-Borlänge ChrillesBowling Falun-Borlänge 2 km Trevligt ställe med bra banor o hjälpsam personal, centralt läge med shopping och äve...
Reviews
Fick klagomål när någon annan kastade bowlingklot på våran banna samt har fortfarande b omblanda med bromsar efter bromsbytte på min BMW f31 fast att dom hävdar att dom bytt allt, m en ändå trevligt
Har alltid kul. Men efter 03 är vissa helt crazy åh inte ett dugg trevliga människor. Ganska elaka personer när jag har varit här. Så har jag som människa kvinna fått försvara mig eller någon annan för en har varit elak och slagit med tillhygge eller något annat. Säkert omedvetet men ändå inte kul att det ska bli drama när man är ute och har kul! Annars gillar jag personalen stället i övrigt. Deras lunch är underbar!
Det är ett trevligt ställe att hänga på med mycket roligt att göra. Tyvärr håller inte maten så hög kapacitet som man skulle önska. Men allt beror ju på vad man har för krav.
En av de bättre upplevelserna på Smaka på Falun. Jesper bakom bardisken var supertrevlig och såg till att vi blev nöjda. Rekommenderas starkt!
Inget särskilt med detta ställe, trevliga personal det enda plus kanske
Bra julbord och uppträdande, lite för hög musik under julbordet då showen var!
Trevligt ställe med trevlig personal, mycket att hitta på för alla åldrar!
Fantastiskt, bra service god mat och härliga upplevelser
Har varit här 4 ggr, häften av dem var rätt okej. Extremt besviken över hur lite folk det var för studentdagen, speciellt när de gav bort biljetter??? Är det för lite folk är det dött och då kan man lika gärna dra. Nice miljö och byggnad dock, de har lite av allt.
Inträde för ingenting, sen betala för biljard/bowling/karaoke. Skulle beställa mat, fick en meny, väntade i 30 minuter utan att någon kom och tog beställning. Skulle nog säga att majoriteten av ställen i världen att besöka är bättre än detta.
Comment on this business

to add Falun Bowling & Krog map to your website;