facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Churchill Arms

Churchill Arms

About

"Home is not a place, it's a feeling". Hos oss på Churchill Arms kan ung som gammal känna sig som hemma, varmt välkomna till vårat vardagsrum.

Story

Andan på gastropuben The Churchill arms är att erbjuda en bred publik, gammal som ung, möjlighet att träffas över en öl och en måltid till en rimlig slant i en trevlig engelsk pubmiljö där musiken är låg. Churchill arms håller hög kvalitet och jämn standard. Vi erbjuder dig som gäst ett brett sortiment av öl och single malt whisky. Sortimentet och den kunniga personalen bidrar till ökad kunskap och trivsel om de drycker och mat som vi serverar, samt skapar intresse för dryckens & matkulturens kvalitet. Utmärkande för Churchill arms är, vid sidan av sortimentet och personalen, den speciella inredningen. Puben är unik och designad efter lokalens förutsättningar. Vi hoppas att ni kommer trivas hos oss!

Address: St. Olofsgatan 30, 753 32 Uppsala
Phone: 018 - 12 30 18
City: Uppsala
Zip Code: 753 32



related searches:
Similar places near
Pitcher's Pitcher's 286 meter Mycket god mat Extra plus för kunskap angående glutenintolerans Friterade pommes sepa...
Bryggeriet Ångkvarn Bryggeriet Ångkvarn 710 meter Mycket trevlig bryggeripub med ganska bra egenbryggd öl. Lokalen är mycket trevlig. P...
Reviews
Goda burgare väl tilltagna. God service och fint att man kunde sitta ute.
Trevlig pub med ett bra utbud av, framför allt, svensk hantverksöl.
Mysig miljö, mer än 100 olika öl och kanske godaste burgarna i stan. De pratar bara engelska, även med varandra, så det är inte bara för att vara "hippa". Det luktar en del stekos tyvärr, förr var det outhärdligt för känsliga personer mig men jag tycker att det har blivit bättre efter att de byggde om lite. Mitt favoritställe.
God mat men fruktansvärt dålig ventilation. Kläder stinker och måste tvättas efter besöket!
Mycket trevlig pub. Bra utbud av öl. God pubmat. Något dålig akustik.
Mera brittisk pub än pubarna i London. Lite karrikatyrvarning. Maten är vällagad och otdentligt kryddad. Imponerande öl- och whiskysortiment.
Mysig pub med god mat, mycket öl och trevlig personal. En av de bättre pubarna i Uppsala.
Deras Negroni är världsklass. Men den fish and chips jag och min middagsgäst åt var riktigt bottenklass. Fisken var för all del friterad perfekt. Men paneringen saknade salt och smak. Tartarsåsen hade för lite dijonsenap för att ens kallas för tartarsås och ärtpurén saknade både sälta och syra. Ett ställe jag inte rekommenderar att äta på men bartendern kan iallafall göra en Negroni i världsklass.
Helt fantastisk pub / restaurang. En engelsk pub, med engelskt talande personal. Utomhus sommartid, då vädret tillåter är självklart i Uppsala. Men för de som önskar sitta inomhus får en magisk upplevelse. På en av väggarna hänger det många foton på Winston Churtchill. Dessa foton skvallrar om vem puben / restaurangen är uppkallad efter. Puben. Rustik och typisk engelsk. Du kan beställa din dryck direkt över baren, eller få den serverad. Maten. Typisk engelsk där Fish and Chips är en självklarhet. Hamburgare lika så. 220 g 400 g 600 g Är tre olika storlekar de erbjuder från menyn Förrätter, huvudrätter, efterrätter, finns och de är stylade typiskt engelskt. Menyerna. De ser ut som en riktig tidning, där Sir Winston Churtchill finns med på första sidan. Lokalen. En resa i såväl tid och rum. Hela lokalen andas engelskt och de har lyckats enligt mig. För mig handlar det om helheten. Mottagandet, Mat och dryck Atmosfären. Det lyckas man med här och många dröjer sig kvar för att snacka och umgås. Andra glider in, dricker sin öl, och drar vidare.. En fantastisk pub / restaurang som känns äkta och inte som många andra pubbar och restauranger som bara ett kopierat koncept.
Trevlig miljö kombinerat med fantastisk mat och personal. Som ett plus finns ett rejält ölutbud också. Rekommenderas varmt!
Comment on this business

to add Churchill Arms map to your website;