facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Pitcher's

Pitcher's

About

Food, drinks & friends

Story

Välkommen till Pitcher's i Uppsala!

Uppsalas mötesplats för alla som gillar sport, mat och dryck.

Du hittar oss på Påvel Snickares Gränd mitt i centrala Uppsala. Kom och prova vårt stora utbud av mat, öl, whisky och sport serverade i en klassisk varm och trivsam brittisk miljö. Förutom kockar med höga ambitioner och barpersonal som gärna pratar om det stora ölutbud vi skryter med så finner du glada miner, varm atmosfär och ett varmt bemötande hos oss.



"Pitcher’s pubar står för god mat, god dryck och spännande sport ögonblick i en genuin och exklusiv miljö där inspirationen kommer från den brittiska pub-miljön."
Address: Påvel Snickares Gränd 1, 753 20 Uppsala
Phone: 018-15 70 20
City: Uppsala
Zip Code: 753 20



related searches:
Similar places near
Churchill Arms Churchill Arms 286 meter Goda burgare väl tilltagna. God service och fint att man kunde sitta ute.
Bryggeriet Ångkvarn Bryggeriet Ångkvarn 494 meter Mycket trevlig bryggeripub med ganska bra egenbryggd öl. Lokalen är mycket trevlig. P...
Reviews
Mycket god mat Extra plus för kunskap angående glutenintolerans Friterade pommes separat i ren olja Hit går jag igen
Riktigt dålig service, Tog extremt lång tid att få 4 drinkar. Servitrisen frågade kunden hur man skulle tillreda en Irish Coffe. Under all kritik och ingen serviceminded personal.
Trevlig personal och ganska mysig lokal. Gjorde inget större intryck, samtidigt trevligt att man fick ta med hunden. De gav till och med honom en vattenskål. Hamburgaren smakade helt okej och stripsen var fina.
"noga utvalda råvaror av högsta kvalitet..tillagas från grunden" Förväntningarna var höga. Jag beställde en klassisk hamburgare och fick in en vanlig utstansad kompakt tråkig puck, men pommesen var bra. Trevlig personal.
Maten var god, men personalen var verkligen inte service-minded. Knappt ett hej, fick efter 5 minuter ett par menyer över bardisken. Sen flera minuters väntan vid bordet utan att vi blev uppmärksammade. Otroligt missnöjd med servicen, men maten var hyfsat god.
Bra öl. Ok service. Smart med tryckknapp på bordet. Mat hyfsad.
Var här på Champion's League finalen. Det var trevligt. Mycket folk och bra stämning. Hamburgaren var god och prisvärd. Jag är nöjd.
Mycket mysigt ställe som har trevlig personal och god mat. Mycket mysig stämning. Irländsk pub.
Kom in med mina kompisar köpte en varsin öl så skulle vi beställa nästa runda och det gick inte för enligt personalen var vi för fulla undrar om all personal är över 18 år ... kundservice Noll ..
När maten väl behaga att dyka upp, då smakade den inte så mycket och burgaren en annan i sällskapet åt var rock solid! Njaa får nog stäppa upp servicen lite, otroligt lång väntetid och ingen info under tiden. Två stjärnor får stället för sin sköna atmosfär.
Comment on this business

to add Pitcher's map to your website;