facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Citadellbadet

Address: Landskrona
City: Landskrona



related searches: Citadellbadet landskrona review, Landskrona stad
Similar places near
Karlslundsbadet Karlslundsbadet 3 km Bara jättefint! Alltid trevlig personal. Hade klart önskat mer påminnelse om regler o...
Simkurser i Landskrona Simsällskap Simkurser i Landskrona Simsällskap 3 km Fantastiska simlärare för barn.
Reviews
Città i all ära. Fin plats att vara på innan badsäsongen i havet tar över. E mycket besviken att vakterna inte håller koll på träsittplatsen .Jag fick säga till att där var 3 rökande ungdomar sidan om barn. Dom ville att JAG skulle säga till. Otroligt. Vidare så svors o skreks det mycket från hoppbassängen. Dom skulle göra både det ena o andra med morsor. Rent ut ett jävla vokabulär bland 5-12 åringar .Skärpning.
Väldigt många som plankar in och personalen gör inget åt det. Dåligt underhåll.
Punkter att anmärka på detta ställe är är det verkar inte finnas badvakter. I alla fall inte vad jag kunde se, där var någon som gick runt i röda shorts som jag skulle förmoda var en badvakt. Den personen stod bara och titta ner i sin mobiltelefon. På flera ställen finns det lösa plattor lite här och var. Vid en pool fanns det lösa plattor precis framför stegen där man går ner i poolen. I barnpoolen flöt där runt kartongbitar som kom från ett pringlesrör som också flöt runt och även en chipspåse. Vilket var mindre trevligt, sådana saker tillhör inte i poolen.
Slitigt, hopp torn livsfarlig då regler inte följs. Matrester slängt på marken, burkar glas flaskor mm. Plattor man går på trasiga. Listan bli lång, detta bad är under all kritik.
För mycket vatten, jag blev blöt när jag försökte bada
Fantastiskt bad och trevlig personal! Det som drar ner betyget är dåligt städade omklädningsrum och toaletter - redan vid öppningsdags. Badvärdarna gör ett jättebra jobb men är det är fullt med folk borde de vara fler. Ett stort plus är att man avsatt två banor till motionssim.
fint ställe för både dem små och dem stora
Tycker om badet - både jag o min dotter som är 4 hade roligt. Ganska rent o fint men värdeskåpen utomhus var smutsiga o lite äckliga. För högsta betyg önskar vi en större rutschkana.
Sköna, uppvärmda och rena pooler, bra hopptorn, finns ställen där man får röka. Men man måste vara över 18 ifall man ska gå in ensam, tre st 17 åringar får tex inte komma in utan någon som är över 18 år. Annars var det jättebra!
Lite slitet badställe men plus i kanten för 50 meters basängen samt möjlighet till simhopp upp till 10 meter. Basängen har saltvatten men det känns ändå fräscht.
Comment on this business

to add Citadellbadet map to your website;