facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Karlslundsbadet

Karlslundsbadet

About

Det vinnande badet - en myllrande plats för avkoppling, motion och trygg samvaro dit alla längtar.

Story

Det vinnande badet - en myllrande plats för avkoppling, motion och trygg samvaro dit alla längtar.



"Karlslundsbadet är ett spännande familjebad för den äventyrlige badaren i alla åldrar. Badet har två vattenrutschkanor, klättervägg, undervattensbubblor, grottor, bastu och mycket mer."
Address: Idrottsvägen, 261 42 Landskrona
Phone: 0418-47 30 10
City: Landskrona
Zip Code: 261 42



related searches: citadellbadet, hylliebadet
Reviews
Bara jättefint! Alltid trevlig personal. Hade klart önskat mer påminnelse om regler om badkläder och att man ska duscha efter besök i ångbastu till dem där problem förekommer. Dessa och vissa andra regler åsidosätts ganska mycket.
Det är ett bra och trevlig bad. Humana priser och trevliga attraktioner. Bubbelpool och vattenrutschbana är de två favoriterna. Skulle som många bad må bra av lite uppfräschning men det är inte på något sätt ofräscht.
Simskola m dottern vilket är super. Men lokalerna är smutsiga och behöver omvårdnad.
Vi har inga problem att spendera maxtiden, 3 timmar, jag och sonen på 2 år. Barnpool, vattenrutschbanor och möjlighet att simma ut. Dessutom pool med sluttande botten från 0 cm gör att alla barn kan hitta ett vattendjup de trivs med. Flytvästar och flytleksaker gör det enklare och säkrare att leka med sitt barn när de inte kan simma. En stjärna saknad pga de besökare som äter från caféet och slaskar ner hälften av maten på golvet bara decimeter från barnpoolen. Hemma hade ni väl plockat upp efter er, eller?!
Trevligt bad, inte för mkt folk. Och lagom stort för en liten 3åring
Ganska litet, men trevligt för de små barnen. Gott om gratis parkering i närheten. Servering finns med mycket begränsat utbud.
Mysigt och jätte trevlig personal. Mitt rekord på den röda är 5.3sec.
Kollade på hemsida men stod inget om att det var stängt pga bakterier. Hade varit bra med info på hemsidan så man slipper åka 30 min för att sedan vända i dörren.
Fina simbassänger för simträning både för nybörjare och tävlingssimmare
Jättebra, fint ,rent ,bra bemötande både caféet och receptionisten Badvakt överallt känns trygg , Du kan vara 3 timmar max ,därefter efter 3 timmar passerad man måste gå ut Jättebra blir inte mycket folk då. Ha alltid Lås med dig annars kostar 40kr. Det enda som görde mig irriterad var ett par som gick ut och kysste sig rörde sig ,har inte emot men såna intima rörelser håll hemma vi kommer dit med barnfamiljer ,känns så obehagligt på en pool där man kysser rör varandra och avvaktande när ingen var där, gick de dit ofta .Det andra minus var att många Barn +10 som kom in men gymshorts t-shirt det känns inte hygienisk.Allt annat var perfekt lagom priser för att köpa och äta i caféet.Kommer nästa gång absolut.
Comment on this business

Directions to Karlslundsbadet with public transportation


Landskrona Idrottsplats 180 meters
2
Landskrona Pilåkern 270 meters
2

Reviews, get directions and contact details Karlslundsbadet.

Landskrona public swimming pool

opening hours, reviews, map, satellite view. Landskrona landskrona organization location, how can i go. Karlslundsbadet address, phone, state, city, zip code. On this page you can find companies similar to Karlslundsbadet. On this website you can share your comments and experiences about Karlslundsbadet with other people.

to add Karlslundsbadet map to your website;



Similar places near
Simkurser i Landskrona Simsällskap Simkurser i Landskrona Simsällskap 504 meter Fantastiska simlärare för barn.
Puls arena Puls arena 864 meter Gott om plats. Lätt att få tider. Kom och svettas! Skön filtmatta och en liten relax ...
Kulturstöd Landskrona Kulturstöd Landskrona 2 km Kulturstöd stödjer och utvecklar kultur för alla åldrar, intressen och former i Lands...
Upplev Landskrona Upplev Landskrona 2 km Om du vill veta vad som händer i Landskrona är detta den perfekta sidan att gilla!
Rådstugans familjecentral Rådstugans familjecentral 2 km Efter personalbyte på rådstugan av bvc personal har det bara gått utför! Detta med bl...
Ung i Landskrona Ung i Landskrona 2 km Hej! Detta är sidan för dig som är Ung och vill ha saker att göra på din fritid! Du k...
ZEST Esports ZEST Esports 233 km ZEST eSports. Homepage: www.zestesports.com Twitter: www.twitter.com/ZESTeSports S...