facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for City Grill

Address: Norra Kungsgatan 10-12 , Karlskrona 371 33, K, SE
City: Karlskrona
Zip Code: 371 33



related searches: City grill menu, City Grill Speisekarte, City Grill Hofgeismar, City grill doener, City Grill Hofgeismar Speisekarte, City Grill Vellmar Speisekarte, City grill hofgeismar telefonnummer, City-Grill Eiterfeld Speisekarte
Similar places near
Galgamarkens Pizza & Kebab Galgamarkens Pizza & Kebab 2 km De var absolut bättre för i tiden, men fortfarande bra idag. Maten går för ca 100kr m...
Time out Time out 6 km Maten är god dock med mycket inslag av halvfabrikat, t ex hamburgare, schnitzel etc. ...
Reviews
Otrevlig personal, dålig mat och ett alkolisthak. Skulle inte äta där igen.Mat: 1/5
Mycket dåligt service samt dålig attityd från ägare. Maten kom väldigt sent och köttet smakade gammalt. Ordern var tydlig men ändå var beställningen fel.
För oss som turister fick vi först intrycket att detta kanske är en favorit för främst lokal publik. Vi testade pizzabuffe' som var helt okej. Även miljö var klart godkänd.
Dålig personal och skitäcklig mat. Rekomenderar inte!Mat: 1/5
Beställde en biffplanka med okryddat pulvermos. Smakade inte nåt vidare med frysta grillade grönsaker.Mat: 2/5
Helt OK mat, lite av en sportbar. Många dricker öl här på kvällarna, så det är ju lite som det är. Finns glutenfria pizzor som är inte alls fel. Ibland fullt med folk
Maten kom relativt snabbt på tanke om hur många som käkade här. Mina kompisar var nöjda dock så var min fläskfilé ganska torr. Och gästerna har ingen corona-säkerhet. Finns bara plastskydd vid kassan.
Trevlig personal och riktigt god mat! Perfekt uteservering på sommaren också
För det priset kan det inte bli bättre. Perfekt grillade spett och pommes jag bara ville äta mer av fast jag var mätt. Ett enkelt ställe men mat behandlad med kärlek.
Det är ett pizzahak, ingen kulinariskt äventyr. Men gott, rimligt fräscht. Oklar inredning, är lite ur dom de håller på att flytta. Och orimligt många tv skärmar.
Comment on this business

to add City Grill map to your website;