facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Time out

"Timeout är en kvarterskrog i Lyckeby med rättigheter att visa sport.Teamet på Timeout lägger stor vikt vid bra råvaror, kvalité och service. Vårt koncept och sortiment är stort och brett, vi bedriver lunch, ala carte, pizza, take away på hela menyn och barverksamhet.Vår erfarna och fantastiska personal har breda kunskaper inom kök, pizzakök och dryck/servering.På Timeout ska du känna dig som hemma i en avslappnad atmosfär och ta del av bra råvaror till mycket humana priser. Timeout har en stor flexibilitet och en stor bredd på sitt utbud på både mat, dryck, olika inriktningar och öppettider."
Address: Riksvägen 30 , Karlskrona 371 62, K, SE
Phone: +46 455 107 77
City: Karlskrona
Zip Code: 371 62


Opening Hours

Monday: 11:00-22:00
Tuesday: 11:00-22:00
Wednesday: 11:00-22:00
Thursday: 11:00-22:00
Friday: 11:00-22:00
Saturday: 11:00-22:00
Sunday: 11:00-22:00


related searches: Time-out meaning, Time Out London, Time Out film, Time out definition, Time Out chocolate, Time Out restaurant, Time Out magazine, Timeout or time out
Similar places near
City Grill City Grill 6 km Otrevlig personal, dålig mat och ett alkolisthak. Skulle inte äta där igen.Mat: 1/5...
Reviews
Maten är god dock med mycket inslag av halvfabrikat, t ex hamburgare, schnitzel etc. De gånger vi har besökt har servicen varit trevlig och att få maten har gått väldigt snabbt. Rent och snyggt.
Var där och åt ” veckans fisk” som lunch, ugnsbakad sej med hummersås! Har nog aldrig ätit någon måltid tidigare som varit så utan någon som helst smak! Kan det vara kockarna som verka röka ganska flitigt och därför inte känner av vad dom tillagar?
Jättegod mat! Bra barnmenyer. Snabb service och trots full restaurang så fick vi in maten i bra tid. Man kan se Tv/matcher Hur man än sitter i restaurangen. Idag satt vi på uteservering med rejäla parasoll och fint o fräscht överallt.
+ Trevlig och serviceminded personal. Till förrätt har de vitlöksbröd med aioli, skagen toast eller heta räkor; alla de tre är att rekommendera. Stort utbud av varmrätter med allt ifrån pasta till pizza. Ribs se bild var otroligt saftiga och har ej påträffats i Karlskrona innan. God öl. Trevlig miljö om du gillar sport. - Kebaben smakar precis som vilken annan kebab
Fantastiskt så nöjd mätt o belåten billigt pris mycket mat fin salladsbufféMat: 5/5
Åt med mina barn en fullsatt fredagskväll utan att bokat bord. Väldigt trevlig personal och väldigt prisvärd mat! Perfekt familjerestaurang.
Senast man var där med familjen blev man utskälld högt så hela restaurangen kunde höra av en otrevlig servitris för att mina tvååringarna hade egen dricka . För övrigt var jag stamkund där ….
Väldigt god mat. Servicen va jätte bra, 120%
Väldigt prisvärt. Mycket mat till bra priser.Mat: 4/5
God mat, bra och snabb service gjorde vårt "pitstop" i Karlskrona väldigt effektivt.
Comment on this business

to add Time out map to your website;