facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for City Thai Spa

"City Thai SpaEn perfekt oas som ligger vackert beläget mitt på Mäster Johansgatan och en perfekt getaway för rekreation och avkoppling bara några minuter från citys brus.Thailändsk inspirerad lokal utöver det vanliga för att hitta den genuina harmonin."
Address: Mäster Johansgatan 5 , Malmö 211 21, M, SE
Phone: +46 73 633 18 68
City: Malmö
Zip Code: 211 21


Opening Hours

Monday: 10:00-20:00
Tuesday: 10:00-20:00
Wednesday: 10:00-20:00
Thursday: 10:00-20:00
Friday: 10:00-20:00
Saturday: 10:00-20:00


related searches: sydney thai massage george street, thai massage sydney near me, thai massage george street haymarket, chang sabai thai massage & spa, avon thai spa titanium city center, nice relaxing thai massage and spa haymarket nsw, sydney city massage, thai massage town hall
Similar places near
Milstenen Milstenen 475 meter Vi blev vänligt bemötta och det var så mysigt och avslappnande , en riktig liten oas ...
Sinnesro Spa-Behandlingar i Malmö Sinnesro Spa-Behandlingar i Malmö 900 meter andlingar-i-malmo????
Sansabai Thaimassage Sansabai Thaimassage 2 km Väldigt duktig på sitt jobb och utomordentligt trevlig! Kan varmt rekommenderas.
Reviews
Trevligt mottagande och trevlig lokal, men lite väl mycket högljudd konversation mellan personal som inte har kunder och lokalen är lyhörd. De två olika jag fått behandling av var mycket duktiga, men jag kan inte svara för övrigas kunskapsnivå.
Har varit hos de flera ggr. Jättebra och väldigt lyhörda tycker jag, beroende på om man vill ha mjukare eller mer hårdhänt massage.
trevligt bemötande, med massage. Måste snart dit igen. De vet exakt vad de göra. svaga punkter på kroppen. de var duktiga och jag var nöjd tack
Duktigt personal som vet vad dom gör. Min rekommendation
Enda gången jag fått bättre massage var på flygplatsen i Bangkok. Lite långt att åka, så vill man ha en riktigt bra massage är det här.
Väldigt positiv upplevelse. Proffsig och lyhörd personal. Ryggen mådde mycket bättre redan dagen efter.
Fuskar med tiden. Först när man kommer in de tvättar foten tar ca 3minuter sen de tar betalt, till man ta av sig kläder och förbereder sig har det gott 15min, och då blir massage tiden inte 60min som man betalde för, det blir bara 45min. Jätte lite tid. Plus de går ut från rummet när de känner för det. Rum dörr var öppen mest av tiden. Man hör när folk går förbli och pratar hela tiden. Ska absolut inte rekommendera det ställe till någon. Eller komma dit igen. 1/5
Är bäst. Men språket gör att det kan bli fel. Man bokar något på nätet men blir inte det samma när man väl är där. Önskar ni kan se över vad som beställer vad. Ni är suveränt bra. Men kolla bokningar..
Comment on this business

to add City Thai Spa map to your website;