facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Milstenen

Address: Östergatan 24 , Malmö 211 25, AB, SE
Phone: +46 40 91 25 30
City: Malmö
Zip Code: 211 25



related searches: Thai massage Malmö, Spa Malmö jacuzzi, Spa Skåne, Bastu Malmö, Spahotell Malmö, Aroma SPA Malmö, Sauna Malmö, Ansiktsbehandling Malmö
Similar places near
Milstenen Spa & Massage Milstenen Spa & Massage 0 meter Vi blev vänligt bemötta och det var så mysigt och avslappnande , en riktig liten oas ...
Sinnesro Spa-Behandlingar i Malmö Sinnesro Spa-Behandlingar i Malmö 425 meter andlingar-i-malmo????
City Thai Spa City Thai Spa 475 meter Trevligt mottagande och trevlig lokal, men lite väl mycket högljudd konversation mell...
Sansabai Thaimassage Sansabai Thaimassage 3 km Väldigt duktig på sitt jobb och utomordentligt trevlig! Kan varmt rekommenderas.
Reviews
Vi blev vänligt bemötta och det var så mysigt och avslappnande , en riktig liten oas i stadens brus Massagen var väldigt bra! Rekommenderas.
Bra massage, trevlig miljö och bemötande. Dock lite omständigt att bara kunna boka via telefon svårt att få tag i någon eftersom de ofta är upptagna med kunder och sms.
Ringde och skulle boka tid för en par massage. Kom direkt till telefonsvararen där jag blev hänvisad att skriva ett sms eller mejl. Skrev tydligt och välformulerat sms. Fick dock ett väldigt oproffsigt svar tillbaka, med massa förkortningar som beh=behöver. Personen som svarade mig visste tydligen inte om min tid kunde bokas och behövde någon slags tid till dagen efter för att se om tiden kunde bokas. Fick inget svar dagen efter.. Är det 15 åringar som jobbar där? Tycker ni borde se över er personal och kanske gå i en kurs hur man bemöter kunder. Detta var under all kritik..
Trevligt ställe med duktiga massörer. Lite problem vid bokningen men det löste sig. Rymliga lokaler, men även en källarvåning där vi startade med bubbel. Var en present så därför kostade vi på oss detta.
Stressigt bemötande när vi kom. Vi kom 15 min innan den tid vi fått, men fick vänta utanför på insläpp, ev. försening berodde inte på oss. Det var svårt att hänga med i all information då allt presenterades väldigt snabbt. Vi betalade för 30 min i IR-bastun men fick bara 23 min tiden för bastun sattes igång innan vi fått all info och hunnit klä om. Spa:et var annars rent, fint och mysigt. När vi bubblat en stund skulle vi sitta och ta eet lugnt, dricka lite cider och kex. Då kom personalen för att städa. Kändes inte bekvämt. Bäst var deras massage. Det var ingen mesig spamassage, utan en ordetlig djupgående massage. Verkligen toppenbra.
Helt fantastiskt! Min bästa spaupplevelse någonsin. Lugnt, tyst, generöst, fräscht och proffsigt!
Stället kändes väldigt oprofessionellt och allt annat än avkopplande och harmonisk. I väntrummet möttes man av en skara personal varav hälften var ”praktikanter”. Dessa erbjöd samma tjänster som ordinarie personal men för halva priset, eftersom de var praktikanter. Det var lite oklart om/hur kunden fick denna information tilldelad till sig. Efter hand som det kom in två kunder som ej hade bokat tid fördelade ägaren ut praktikanterna lite hur som helst baserat på vem som kunde tänka sig ta i lite hårdare, en gissningslek helt enkelt. Själv skulle jag och min partner få klassisk massage av Jasna Johansson ägaren och en tjej som visade sig inte kunna någon svenska. Hur ska kunden kunna uttrycka sitt behov om massören inte kan svenska? När vi väl blir anvisade till ett rum så bad ägaren oss att skynda oss upp på massagebänkarna ”eftersom vi är sena”. Att be kunden stressa vid första anblick är ju en sådär bra vibb att sända. Dessutom var vår behandling sen pga att personalen i receptionen hade problem med sina scheman. Så redan innan massagen fick man en dålig känsla av stället. Därefter påbörjas massagen som var otroligt klen - vi snackar en smula hårdare smekningar. När min partner ber massören att ta i lite så kom mothugget av ägaren som säger ”alltså ni har beställt klassisk massage, det är en lättare massageform och vi tar ändå i hårdare än många andra ställen”. Vi sade givetvis inte emot där och då eftersom det varken var tid eller plats för den diskussionen men självklart var det ren skitsnack från ägaren. Klassisk massage innebär att man bearbetar individens mjukdelsvävnader. Dvs trycker och töjer på hud, bindväv, muskler, senor, ligament, lymfkärl och blodkärl. Detta kan du inte åstadkomma genom att smeka din kund och kalla det för klassisk massage. Har man vid flera tillfällen fått riktig klassisk massage av professionella så vet man hur den ska vara. Tips till ägaren: Gör en inventering av era tjänster och er personal.
En super mysig och trevligt servicen med goda professionell.
Sms:ade och ringde mer än en gång för en vecka sedan för att boka en tid och fick ingen återkoppling överhuvudtaget. Väldigt oprofessionellt.
Comment on this business

to add Milstenen map to your website;