facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Conditori Nordpolen

Conditori Nordpolen

About

Conditori Nordpolen är ett klassiskt conditori med anor från 1903. I vårt breda utbud hittar du bland annat bakelser, smörgåsar, vetebröd och småkakor. Välkommen!

Address: Torggatan 14, 53431 Vara
City: Vara
Zip Code: 53431



related searches:
Similar places near
Café Gelateria Tiziana Café Gelateria Tiziana 192 meter Trevligt litet café med hemlagad glass. Sparsmakat utbud men väldigt god glass. Kaffe...
Esti Esti 258 meter Mysigt, genuint, prisvärt, trevlig personal och väldigt gott! Väl värt att svänga av ...
Reviews
Mkt folk, men ändå bra med platser. Genomtänkt med flödet. Väldigt goda bakelser och gott kaffe. Roligt att det finns lite presentsaker i form av böcker, musli,öl och choklad.
Åt en gul syrlig bakelse som jag tyckte om. Vara verkade ha drabbats av en masskläckning av insekten Trips just denna dag, det kryllade av dem och det kliade i huvudet och på armarna. Synd! Ett barn välte ut ett glas så att det krossades mot marken hos bordet intill. Föräldrarna hanterade det proffsigt men jag såg svärtan i deras blickar.
Ett bland det absolut finaste fikaställen man kan besöka, och småstaden Vara är en riktig mysig stad. En fantastisk fika fick vi av väldigt tillmötesgående personal .
Trevligt gemytligt konditori. Kakor, konditoribitar, tårtor och bullar håller toppkvalitet! Caesarsalladen drog ned betyget då den inte levererade. Inte gott med blek och sladdrig bacon..
Riktigt bra sortiment och goda saker. Känns riktigt välbakat. Trevlig miljö på andra våningen. Helt klart värt en omväg.
Verkligen goda, väl avvägda sammansatta smaker! Bakelser med släta, fina krämer och mousser i olika lager.
Har stort sortiment, fina lokaler, smakar nytt. Godaste tårtor. Princetårtan Lika bra som Brogyllen i Göteborg. Nytänkande.
Fantastisk service, många sittplatser, goda bakverk och fräscht/ nyrenoverad känsla.
Kul med ett anrikt kafé med eget utbud. Fina o mysiga lokaler o härlig stor uteservering
Otroligt fint sortiment i butiken och condotoriet. Allt finfint tillrett. Personalen toppen. Tycker dock att man kunde göra trädgårdsserveringen lite mer trivsam och ombonad. Den ser lite övergiven och eländig ut.
Comment on this business

Directions to Conditori Nordpolen with public transportation


Vara station 70 meters
102
103
104
109
150
151
159
BUSS
Västtågen
Solgården 220 meters
102
103
104
109
150
151
159
Rådmansgatan 230 meters
104
Vara Alléskolan 260 meters
104
109
150
151

to add Conditori Nordpolen map to your website;