facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Esti

Esti

About

Esti är ett kafé i Vara som drivs av kärlek till, och från, slätta. Bra bönor & bröd för att fika på plats eller ta med. Vi serverar frukost, lunch och fika däremellan. Inga kônstigheter, bara prima vara. Välkommen!

Address: Stora Torget 3, 534 31 Vara
Phone: 0512-10301
City: Vara
Zip Code: 534 31



related searches:
Similar places near
Conditori Nordpolen Conditori Nordpolen 258 meter Mkt folk, men ändå bra med platser. Genomtänkt med flödet. Väldigt goda bakelser och ...
Café Gelateria Tiziana Café Gelateria Tiziana 436 meter Trevligt litet café med hemlagad glass. Sparsmakat utbud men väldigt god glass. Kaffe...
Reviews
Mysigt, genuint, prisvärt, trevlig personal och väldigt gott! Väl värt att svänga av E20 ett par minuter för att äta på det här stället.
Moderna och goda smaker och ibland även nyttigt. Frukost, lunch och fika lokalproducerat i så hög grad som möjligt.
Väldigt god mat. God dricka gott sällskap. Kommer definitivt tillbaka flera gånger!
Ett väldigt mysigt café/lunchställe med genomtänkt inredning. Barnvänligt. Men portionerna är små och det är inte supergott.
Mysigt och gott, väldigt trevlig kaffeprovning
Det är ju en himla bra buffé när en är hungrig. Riktigt bra och fina råvaror som blir till fina rätter. Dagens soppa är ett annat hett tips som jag prövat några gånger. Att det sedan finns lokalproducerade produkter som marmelad och saft eller keramik att köpa, är ju också toppen
Väldigt mysigt ställe! Åt här istället för att stanna på en vägkrog!? dessutom inte många minuter från e20. Lokala råvaror i menyn samt lite förpackningar till försäljning. God frukost! Enda anledningen till att den inte får fem stjärnor är för att latte och cappuccino serveras, i mitt tycke, i för små glas.
Åt lunchbuffén en lördag. Gott och mysigt! Kakorna såg också fantastiska ut, men eftersom jag åt supermkt god mat särskilt rödbetor med chèvre så orkade jg inte prova dem. Men kaffet var riktigt gott
Välbesökt ställe. Super för den som gillar vegetariskt. Inte riktigt i mintsmak, men nästan alltid fullt gäster. Dock brukar det finnas platser lediga.
Mycket trevligt fik med fantastisk frukostbuffé. Kalasgod gröt, perfekt kokta ägg, enastående bröd, härlig juice och framförallt utmärkt kaffe!
Comment on this business

to add Esti map to your website;