facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Coop Konsum

Address: Ubbes V. 3 D, 291 65 Kristianstad
Phone: (044) 246460
City: Kristianstad
Zip Code: 291 65



related searches: Coop supermarkt, co-op, Coop eG, Coop Italien, Coop Schweiz, Coop Sweden, Coop Deutsch, Coop Denmark
Similar places near
Coop Vä Coop Vä 0 meter Är extremt tacksam att denna butiken finns. Det är inte en enda gång som jag fått ett...
Polska Delikatesser/Polskie Delikatesy Polska Delikatesser/Polskie Delikatesy 4 km Polskie smakolyki blisko Ciebie! Polska godsaker nära dig!
Willys Willys 4 km Bästa utbudet av ekologiska varor. Har du fått någon vara som du tycker inte håller m...
Pressbyrån Kristianstad Pressbyrån Kristianstad 5 km Charmig kille gjorde min dag! Var och handlade på pressbyrån vid lunchtid och killen...
Coop City Kristianstad Coop City Kristianstad 5 km Mycket tråkigt att se utvecklingen. Butiken har blivit mycket mindre, bland annat med...
Europa Livs Europa Livs 5 km Perfekt liten kiosk i min närhet. Trevlig personal och stort utbud av godis och drick...
Coop Sommarlust Coop Sommarlust 6 km Funkar om man behöver basvaror så som mjölk och bröd men inte så mycket mer.
City Gross City Gross 7 km Anledningen till att vi handlar på citygross är deras köttutbud. Super bra styckat oc...
Matöppet Önnestad Matöppet Önnestad 7 km Mckt prisvärd och välsorterad matbutik,trevligt personalbemötande å'kund.
Awadson Kött & Livs Awadson Kött & Livs 8 km Översatt av Google Bra priser och erbjudanden Original اسعار و عروض جميلة...
Morads chark Morads chark 8 km Trevlig personal, riktigt bra kvalitet på varorna.
Mat OchRo Mat OchRo 8 km Fantastiska råvaror. Erbjuder LCHF kasse.
MAT & RO MAT & RO 8 km Mat & Ro satsar på att leverera färska Svenska råvaror av bästa kvalitet i obruten ky...
Eko Eko 14 km Bra butik, försöker hålla reglerna som gäller pga pandemin, men besökarna är egna in...
Anderssons Lanthandel Rickarum Anderssons Lanthandel Rickarum 17 km Absolut bästa lanthandeln. Här finns ALLT man behöver. Dessutom en fantastiskt, engag...
Petras Bröd Petras Bröd 18 km
Reviews
Jag har kommenterat gallerian några gånger tidigare. Robin tidigare version!!! Men nu får hela huset endast två stjärnor. Stjärna två för de mindre butikerna på entreplanet som gör ett strålande jobb. Trevligt conditori med söta arabiska bakelser och gott kaffe. Sen har vi en dansk och en kinesisk butik. Också bra klass. Dessvärre drar Coop City och en sk. STOR System butik. INTE ner några applåder. I Sverige återvinner vi till och med soporna. Skaffa därför genast en modern pant anläggning. På bästa plats framför Coop och Systemet och på det nya golvet. Enligt dansk förebild. Rent och fräscht. Behöver minst en ansvarig personal. Har ni problem så tar jag gärna jobbet som butikschef på Coop och gott samarbete med Systemet. Hela centrum!. Ta er i kragen. Låt inte hela centrum rasa ihop Koppla av, se er omkring. God middag !!!!
Det brukade vara en rätt bra matbutik för ligga inne i city. Men den har mer än halverats och utbudet är ju såklart väldigt limiterat nu. Det är bra den finns för nödhandla småsaker dock när man inte orkar ta sig till Maxi eller liknande.
Väldigt liten affär men har det allra nödvändigaste.
Lite ros: Min 96-åriga mamma brukar få utmärkt hjälp vid behov. Mycket bra med det nya elektroniska prislappssystemet. Nu ska rimligen pris på hyllkant och pris vid kassan alltid överensstämma. Lite ris: Fel gjort i kassan borde ge både en tydlig ursäkt och en kompensation, för bibehållen goodwill.
Bra sortiment, bör pressa ner priser
Säkert en helt OK butik, men varför stänga redan kl. 19? T.o.m. långt ute på landet brukar de ha öppet ett par timmar till.
Lätt att parkera i parkeringshuset närma centrum
Tycker att det är synd att Coop krympte! Trevlig personal dock. Men sortimentet lämnar mer att önska nuförtiden, och det är svårt att hitta. Saknar verkligen deras fantastiska ost- kött- och fiskdisk! Samtidigt är man tacksam att de inte stängde igen totalt, utan fortsatte i mindre skala åtminstone.
Mycket tråkigt att se utvecklingen. Butiken har blivit mycket mindre, bland annat med en liten frukt och gröntavdelning. Butiken tycker vi är lite rörig. Om man jämför med hur Coop var för en del år sedan med ett stort Domusvaruhus i två våningar är det sorgligt att se hur det har blivit i dagsläget augusti 2021.
Fin affär, välsorterad
Comment on this business

Directions to Coop Konsum with public transportation


Vä Bäckvägen 110 meters
2
Vä E22 220 meters
SkX 1
SkX 3
SkX 4
Vä Skärdalsvägen 250 meters
2

to add Coop Konsum map to your website;