facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Corner grillbar

Address: Esplanaden 20 , Sundbyberg 172 68, AB, SE
Phone: +46 8 29 56 11
City: Sundbyberg
Zip Code: 172 68


Opening Hours

Monday: 11:00-21:00
Tuesday: 11:00-21:00
Wednesday: 11:00-21:00
Thursday: 11:00-21:00
Friday: 11:00-21:00
Saturday: 12:00-21:00
Sunday: 12:00-21:00


related searches: Corner grillbar sundbyberg, NY Corner meny
Similar places near
Rhodos Grekiska Kolgrillen Rhodos Grekiska Kolgrillen 540 meter Bra lunch! Kommer att besöka igen. Dagens lunch består av gyros samt en mängd olika ...
Reviews
Riktigt bra gyros! Kebaben är dock något man kan undvika, då den inte alls är något speciellt. Men både fläsk- och kycklingkebaben är utomordentligt god! Bra läge i Sundbyberg. Hyffsade priser, bra portionsmängd, bra meny, trevlig personal. Rekommenderas för de som gillar gyros!
Jättegod mat och trevlig personal, återkommer mer än gärna tack!!Mat: 5/5
Väldigt god mat och trevlig personal. Finns inte mycket att gnälla över förutom priserna som ligger något för högt för att vara en grill. En aning trångt att sitta då platserna är väldigt begränsade. Men överlag ett trevligt ställe att äta på
Kanske Stockholms bästa grekiska gyros hittar du på Corner i Sundbyberg.
Hade det funnits mer plats än för ett sällskap hade betyget förmodligen blivit en femma. Med tanke på hur god doft av gyros som spred sig redan 50 m ifrån. Blev till att vända besviken redan i dörren.
Det här brukade vara ett av mina favorit ställen för snabbmat. Men under dom 3 senaste åren jag inte besökt stället har det gått ner sig rejält. Gyrostalriken var rätt bedrövlig, köttet smakade ingenting, såsen var blasé och man har nu mer en tzatziki utan någon vitlök alls. Tyvärr är det samma historia gällande strippsen, det enda som jag uppskattade var storlek på portionen även om inte alla vill ha stora portioner. Men med handen på hjärtat så är det även slöseri med stora portioner om det inte är bra mat som serveras.
Har fått ett uppsving sedan ägarbytet och återgått till att vara precis lika god om inte godare som i sina glansdagar. Gyrosen är fantastiska i alla dess former. Även souvlakin är att rekommendera. Fy fasen vad gott. Mina nu längtar jag tillbaka. Har ni inte varit där en och tycker om gyros och souvlaki även burgarna är topp så åk dit och ät!
Sunkigt, gillar kioskmat och frågade om det var pulver eller riktigt potatismos. Just idag var det potatismos gjord på potatis. Bra och bestälde en tunnbrörulle. Givetvis var det pulvermos.
Beställde kebabsallad via uber eats. Snabb leverans men kebaben var micrat färdigkebab, seg. Skulle ingå bröd och tzatziki men kom utan bröd och med vanlig vitlökssås. Kommer inte beställa igen.
Typ 10 år sedan sist, men de har fortfarande den bästa gyrosen!
Comment on this business

to add Corner grillbar map to your website;