facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Rhodos Grekiska Kolgrillen

Address: Tulegatan 4 , Sundbyberg 172 78, AB, SE
Phone: +46 8 28 33 36
City: Sundbyberg
Zip Code: 172 78


Opening Hours

Monday: 11:00-21:00
Tuesday: 11:00-21:00
Wednesday: 11:00-21:00
Thursday: 11:00-21:00
Friday: 11:00-21:00
Saturday: 12:00-21:00
Sunday: 12:00-21:00


related searches: Grekiska kolgrillsbaren
Similar places near
Corner grillbar Corner grillbar 540 meter Riktigt bra gyros! Kebaben är dock något man kan undvika, då den inte alls är något s...
Reviews
Bra lunch! Kommer att besöka igen. Dagens lunch består av gyros samt en mängd olika alternativ av spett med både färs och köttbitar, med val om pommes/ris/bulgur till. Salladsbuffé med goda såser, röror, bröd samt läsk ingår i dagens lunch för strax över 100kr En stjärna saknas då det över lag hade kunnat vara snäppet bättre kött och val av sallader.
Maten är jättebra, alltid! Men, de har en aning svårt när jag beställer mat via hemsidan. Antingen får jag svar efter 10 sek att maten är klar. Eller så får jag inget besked alls?! Lite att jobba på där.Mat: 5/5
Trots att jag har bott ett stenkast därifrån i 9 år, har jag aldrig varit inne på denna restaurant. Häromdagen var jag sugen på att testa och det var över förväntan! Personalen var väldigt välkomnande och trevliga och menyn var bred. Vi tog en stark fetaoströra, grillad lax och gyros. Allting var gott och till ett rimligt pris. Atmosfären var mysig och man fick lite känsla av Grekland. Det enda som drog ned betyget aningens var att det var köpt, fryst klyftpotatis som inte smakade så mycket och som blir lite mosig inuti. Pommesen också frysta, köpta var också smaklösa. Hade de haft hemgjord potatis hade jag satt 5 stjärnor. Jag kommer med all säkerhet att återvända!
Smakar som namnet antyder. Äkta kolgrill. Så nu har jag rättat betygsättningen. Ska ju självklart vara en femma! Mycket fräscha råvaror, perfekt tillagat och sist men inte minst brödernas glada ansikten bakom disken gör det till ett nöje att luncha här. Just idag åt jag min favoriträtt, urfaspett med bulgur. Goda saftiga och kryddiga köttfärsspett. Bild bifogas.
God prisvärd mat mycket mat för pengarna rekomenderas för hungriga mat älskare
Jag är själv kock och tycker att det är under all kritik att inte göra egen tzatziki när man driver en"grekisk restaurang"!!!! Det kostar ingenting att göra egen tzatziki och det uppskattas stort bland gästerna. Äkta grekisk restaurang köper inte burk tzatziki på snabbgrossen axfood. Anklagar ni alla som kritiserar maten för förtal!!! Bra där. I övrigt var maten okej. Ta till er kritiken för egna utvecklingen.
Så gått och såå mycket mat!!!
Brukar inte känna behovet att recensera en resturang men jag älskar Sundbyberg och vill varna folk för att äta här. Beställde entrecote med pommes och bea och min mamma beställde lax. .laxen var gammal, potatisen var gammal, Bean och pommes var otroligt smaklösa. Undvik med omsorg.
Jobbar runt hörnet just nu kommer att äta här varje dag ! Riktigt bra och riktigt gott ... Bara stora plus rekommenderas varmt
Underbar bulgur. Men vad är de bruna stråna i den för något? Kan det vara morrhår eller något dylikt?
Comment on this business

to add Rhodos Grekiska Kolgrillen map to your website;