facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Crossroad Café

Crossroad Café

About

Svenska kyrkans café som ligger centralt och bra i Nossebro. Kom in och fika eller ät lunch till bra priser. Det finns även ett lekrum för barnen.

Address: Södra vägen 1, 46531 Nossebro
Phone: 0512 - 514 10
City: Nossebro
Zip Code: 46531


Similar places near
Nossebrobadet Nossebrobadet 330 meter Perfekt för vår familj Ren och fräsch camping. Nossan erbjuder paddling med kanot so...
Reviews
GoFika till rimliga priser i fantastisk atmosfär. Det blev en lång sittning och många fina samtal En träffpunkt.Mat: 4/5
Ett bra ställe att stanna och ta en kopp kaffe på.Mat: 4/5
Mycket trevligt för alla åldrar. Riktigt fint lekrum. Goda kakor och mackor. Bra urval. Barnvänlighet: Stort och fräscht lekrum. Tillgänglighet för rullstol: Ramp in och automatisk dörr. Bra utrymme i lokal och toalett.
Drack fairtrade kaffe den 20/10 2022
Mycket trevligt, goda mackor och bra service. Jag var där 26 juli marknadsdan. Den flickan i svart tröja och gröna byxor som dukade fram godsaker o smörgåsar i disken hade så långa naglar och då tänkte jag hur hygienskt är det. Det var äckligt. Skärpning! Det är viktigt med hygien. Under varje nagel och ring så samlas det lika mycket bakteruer som det finns folkmäägd ibEutoppa.
Här slinker jag gärna in och tar en fika eller en macka. Smart lösning av "skrapandestolsbensoväsendet". Har du inte sett något sådant så är bara detta värt ett besök. Trevligt bemötande får man alltid här, oavsett om det är en vanlig dag eller superstressad marknadsdag.
Ett jättemysigt lagom stort och lagom litet Café där det även finns ett lekrum för barn ..Väldigt trevlig personal och billigt och underbart god mat kaffe ja allt..och även Filmvisning vissa dagar/kvällar för barnen/ungdomarhelt suveränt bra. Älskar stället
Ljust och luftigt med många smågrupper som är glest placerade. Serverar både smörgåsar och kaffedopp till bra priser.
Detta är ett café, som drivs av Svenska Kyrkan. Det är som vilket café som helst och de har ett utbud av smörgåsar och kaffebröd. Det finns även bakelser. Ganska humana priser. Möjligen har de även en del smårätter.
Stora, goda kakor, trevlig personal.
Comment on this business

to add Crossroad Café map to your website;