facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Nossebrobadet

Nossebrobadet

About

Hos oss kan du bada, campa, träna, sola och äta! Vi har god fika och lunch alla dagar i vårt cafe, afterwork på fredagar! Välkomna!

Story

Nossebrobadet är en bad, gym och campinganläggning mitt i Västra götalands län, där det finns möjlighet att övernatta på camping eller stuga.
Vi erbjuder bad, gym, kanot- och cykeluthyrning samt fotbollsgolf och hoppkudde. Vi erbjuder även solarium och utomhusgym.

Address: Marknadsgatan 4, 465 30 Nossebro
Phone: 051257043
City: Nossebro
Zip Code: 465 30



related searches:
Similar places near
Crossroad Café Crossroad Café 330 meter GoFika till rimliga priser i fantastisk atmosfär. Det blev en lång sittning och många...
Nossebro Gymmix Nossebro Gymmix 624 meter
Reviews
Perfekt för vår familj Ren och fräsch camping. Nossan erbjuder paddling med kanot som finns att hyra. Rehabbad inne med 33 gr och även uppvärmd utomhusbassäng med rutchkana och hopptorn och vattenpyramid. Även en stor hoppbubbla på gräs. Badet Ingår alla dagar om du bokar 3 nätter på campingen. Campingen erbjuder sedan utomhusgym och grillplats. Fina promenad stråk med hundarna. Själva Nossebro centrum ligger nära campingen. Fin miljö med olika resturanger.
Jätte bra service gavs till två med solsting i husbil på plats 13. Mysig Camping och härligt utomhusbad. Det kunde ha varit någon grad kallare i vattnet men det var skönt att bada.
En jättefin camping. Mysigt, mycket fräscht på toaletter och duschar, kort gångavstånd till centrum. Ett STORT Minus är dock tillgängligheten vad gäller öppettider alt att vara behjälpliga när det gäller ankomsttider. Mycket dåligt att man inte kan komma in efter kl 17.30!!! Ingen annan lösning så som t ex ett kort i någon låda för att komma in.
Bra, rent och snyggt. Alldeles lagom mycket folk och kul för lite äldre barn. Barnbassängen är nog ingen långvarig plats för de minsta. Hopptorn 3m, trampolin, liten men bred rutschkana, och ett lite grundare område. Prisvärt.
Finns utebad som är uppvärmt även barnpol med rutschkana. I stora polen finns vattenrutschkanan och trampoliner i olika höjder. Vid sidan finns en hoppkudde som barnen hoppade på en stund efter glassen. På andra sidan parkeringen finns ett utegym och lekplats. Inne finns även ett vanligt gym. Inomhus polen var avstängd under vårat besök. Vi var där främst för minigolfen och glass Golfen bjöd på 9hål och mycket roligt för hela familjen. Glassen var från Sia och smakade ypperlig. Personalen var mycket service inriktad, glada och positiva. Kan varmt rekommendera detta ställ. Finns speciellt avseda bänkar till de som har med matsäck.
Trist att dom inte har fler stugor än 2 att tillgå för djur! Dom har tidigare haft betydligt fler! Dom är funktionshinderanpassade, jaha så om man då har ett funktionshinder och har hund hur går det ihop
Vi sov i en stuga i tre nätter. Stugan var ganska liten, men hade allt som behövdes sängar, köksbord och stolar, spisplatta, kaffekokare m.m.. Stugan var billig, endast 550:-/natt. Mycket prisvärt! På den sista dagen badade vi i utebassängen. Passlig temperatur, tillräckligt stor och ren. Vilken njutning! Efter badet åt vi en förmånlig lunch på campingens Café Aqua. Vi åt en schnitzel med pommes. Underbart gott! Till allt detta bör även tilläggas att personalen var extremt trevlig! Rekommenderas åt alla, stora som små!
Bra ställe. Fanns inte någon restaurang vid boendet, men fanns pizzeria 5min ifrån. Diskmedel, mopp och dammsugare gick ej att hitta. Vi kommer tillbaka!
Två drivna entreprenörer som tänker nytt, gör det roligt att gå hit och träna. Även ett trevligt ställe att umgås på då det finns möjlighet till att både äta och dricka. Rättigheter för öl och vin finns det också. Personligen gillar jag möjligheten till motionssim på morgonen.
Liten camping, rent och fräscht i servicehus/dusch. Trevlig personal och uppvärmd pool med rutschkana och trampolineringår ej i campingavgift. Minigolf, kickbikebana och utegym, allt i fint skick. Hade önskat lite längre öppet för bad, kiosk och minigolf än 18.
Comment on this business

to add Nossebrobadet map to your website;