facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Custon Vägkrog

Custon Vägkrog

About

En trevlig vägkrog längs väg 23 mellan Höör och Hässleholm. Trevligt folk i en härlig atmosfär med tjusiga femtiotals detaljer! Mycket välkomna!



"Old school road stop restaurant"
Address: Gunnarp 135, 24372 Tjörnarp
Phone: 045169090
City: Tjörnarp
Zip Code: 24372



related searches:
Similar places near
Custon Vägkrog Custon Vägkrog 0 meter Jag kan inte ge denna vägkrogen något annat än 1/5 stjärnor. Dagens rätt var kyckling...
Qstar Försäljning AB Qstar Försäljning AB 26 meter Enkelt att komma till
Reviews
Mycket klassisk western atmosfär, sällsynta tavlor och alltid avkopplande musik. Trevligaste bemötande och upplevelse. Maten är mycket god, finns också barnvänligt att välja. En självklar Landmark som är dessutom en underbar upplevelse. Barnvänlighet: De välkomnar barn, trevlig stämning, god barnvänlig mat. Parkering: Stor gratis parkering.
God mat pannbiff på bilden. Fick gå på toa, men var inte ensam ;Mat: 4/5
Går in och frågar om vi kan få fylla på en vattenflaska till våran dotter då vi har åkt långt och hon är törstig. Får ett sjukt dåligt bemötande av kvinnan i kassan, aldrig varit med om liknande bara för att man frågar efter lite vatten, till ett BARN. Hade jag haft tid så hade jag argumenterat med henne, men att neka ett barn lite vatten som kostar vadå, 10öre litern är ju helt bisarrt. Aldrig blivit nekad vatten av någon innan och inte en förklaring får man, inte ens fast man erbjuder betalning för vattnet vill jag tillägga.
Har pausat där två gånger, en gång för att äta och en gång bara för att ta en glass. Maten håller låg gatuköksnivå. När vi åt glass hos dem blev vi nekade att använda toaletten, barnen var kladdiga efter glassen. Vi upplevde att personalen blev aggressiv när vi propsade på att få låna toaletten. Så vi kände att det var bäst att gå. Skåneporten 13km söderut är ett mycket bättre stopp. Edit: Jag upplever att ägarens svar på min recension bara bekräftar vår upplevelse av aggressivt bemötande från restaurangens personal/ägare.
Jag kan inte ge denna vägkrogen något annat än 1/5 stjärnor. Dagens rätt var kyckling och potatis där kycklingen var så salt att den knappt gick att äta. Gyrostallriken var bättre med en god vitlöksdressing, men köttet var alldeles för salt där med och pommesen var ganska soggy. Det enda som var okej i jämförelse var deras dish and chips och den var ingenting speciellt. Detta för samma pris som på vilken helt okej lunchkrog som helst. Utöver matens kvalitet var musiken på stället väldigt bra, men toaletten var bara tillåten att användas av gäster vid krogen, något som tydliggjordes flertalet gånger på ett ganska otrevligt sätt av personalen. Totalt sett är min recension som följer: Mat: 1/10 Service: 1/10 Pris: 2/10 Musik/Miljö: 5/10 Det finns god potential hos denna krogen, men som det är nu är den långt ifrån nådd, men man kan alltid hoppas.
Sämsta vägkrogen vi varit på! När jag frågade om nyckeln till toaletten så sa de att den är trasig. Nästa kund som frågade efter nyckeln till toaletten så fick han den…. Fanns nästan inget kvar på deras barn meny. Pommes tallrik var de säkra på att de hade!!!! Skrattretande!!! Maten var så vidrig att det inte ens gick att äta deras så kallade ”grillbiff”. Deras spätta var helt geggigt inuti. Kranvattnet kostade 20kr! Avråder er starkt från att ät där!
Har såklart inga problem att förstå att man vill att endast kunder använder toaletterna. Nu var vi dock inne för att köpa kaffe och när man ändå blir nekad att låna toaletten för att man inte också har köpt mat så blir det en aning absurt. Otrevligt bemötande, trista och smutsiga lokaler.
Mycket bra service och superfin mat! Den smakar såklart gott också. Vi har varit på Custon många gånger och vi får alltid bra service och god mat! Värt att prova och vi kommer garanterat igen och igen.
Riktigt tråkig mat, men framför allt riktigt dåligt bemötande från mannen som driver stället. Senast skulle vi inte äta utan bara byta blöja på vår bebis. Blev hänvisad till en publik bajamaja-liknande toalett utanför. Förstår att man inte vill att alla ska använda deras toalett men man kan göra undantag. Uselt
Supergod mat och trevlig personal. Bra ställe att köra till vid cruisingar av bilar, mopeder och motorcyklar. Helt rätt miljö för oss som gillar Elvis och amerikanska hamburgermenyer. Kan varmt rekommendera ett stopp här. Nära till godisflyget också för lite gott till soffhänget hemma efteråt.
Comment on this business

to add Custon Vägkrog map to your website;