facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Custon Vägkrog

"Old school road stop restaurant"
Address: Gunnarp 135, 240 40 Tjörnarp
Phone: 0451-69090
City: Tjörnarp
Zip Code: 240 40



related searches: Custon vägkrog till salu
Similar places near
Custon Vägkrog Custon Vägkrog 0 meter Mycket klassisk western atmosfär, sällsynta tavlor och alltid avkopplande musik. Tre...
Qstar Försäljning AB Qstar Försäljning AB 26 meter Enkelt att komma till
Reviews
Jag kan inte ge denna vägkrogen något annat än 1/5 stjärnor. Dagens rätt var kyckling och potatis där kycklingen var så salt att den knappt gick att äta. Gyrostallriken var bättre med en god vitlöksdressing, men köttet var alldeles för salt där med och pommesen var ganska soggy. Det enda som var okej i jämförelse var deras dish and chips och den var ingenting speciellt. Detta för samma pris som på vilken helt okej lunchkrog som helst. Utöver matens kvalitet var musiken på stället väldigt bra, men toaletten var bara tillåten att användas av gäster vid krogen, något som tydliggjordes flertalet gånger på ett ganska otrevligt sätt av personalen. Totalt sett är min recension som följer: Mat: 1/10 Service: 1/10 Pris: 2/10 Musik/Miljö: 5/10 Det finns god potential hos denna krogen, men som det är nu är den långt ifrån nådd, men man kan alltid hoppas.
Mycket bra service och superfin mat! Den smakar såklart gott också. Vi har varit på Custon många gånger och vi får alltid bra service och god mat! Värt att prova och vi kommer garanterat igen och igen.
Var inom för att prova deras "Danska stekefläsk"!! Mycket, mycket gott, en riktig 10 poängare Trevligt bemötande, rent och fräscht samt att de hade uteservering. Rekommenderar verkligen ett besök. "De skall tydligen flytta sin verksamhet då trafikverket tänker lägga om väg 23. Tror de kommer att flytta till Skånes Fagerhult dvs vid E4 mot Sthlm" .
Riktigt tråkig mat, men framför allt riktigt dåligt bemötande från mannen som driver stället. Senast skulle vi inte äta utan bara byta blöja på vår bebis. Blev hänvisad till en publik bajamaja-liknande toalett utanför. Förstår att man inte vill att alla ska använda deras toalett men man kan göra undantag. Uselt
Supergod mat och trevlig personal. Bra ställe att köra till vid cruisingar av bilar, mopeder och motorcyklar. Helt rätt miljö för oss som gillar Elvis och amerikanska hamburgermenyer. Kan varmt rekommendera ett stopp här. Nära till godisflyget också för lite gott till soffhänget hemma efteråt.
Min 14-åriga dotter behövde uppsöka en toalett väldigt akut igår då hon höll på att blöda igenom sina kläder. Vi gick såklart till de offentliga toaletterna på området först men de var båda låsta om de var upptagna eller ur funktion visste vi inte. Gick in på restaurangen, dottern stod bredvid mig och jag frågade snällt om det fanns möjlighet om hon, trots att vi inte åt på restaurangen, möjligtvis kunde få låna toaletten och förklarade orsaken och den akuta och för dottern pinsamma situation. Kvinnan som arbetade där hörde inte vad jag sa och jag fick prata så högt att alla runt om hörde vårt ärende. Blev hänvisad till de offentliga toaletterna. Jag sa snällt att vi varit där men de är låsta och bad snällt igen: Dottern blöder snart igenom, får hon verkligen inte låna toaletten? Kvinnan bakom disken var så oerhört otrevlig och det var ett tvärnej. Det fanns ingen medkänsla för en ung tjej som inte vill gå runt i blodiga kläder. Man kan säga saker på olika sätt men det här bemötandet gjorde både dottern och mig ledsna. Tyvärr kan jag inte säga något om maten denna gång och det var länge sedan vi åt där senast. Kommer aldrig sätta min fot där igen. Och svaret nedan från vägkrogen visar ju ännu mer på hur otrevligt man uttrycker sig :
Trasig toalett permanent?. Trevlig persobal/ägare, ganska basic mat, helt ok men vad man kan förvänta sig. Toaletten man hänvisas till var det värsta jag sett. Tråkig upplevelse, endast en tvåa pga trevligt bemötande och halvbra käk.
Som vanligt levererar Tobbe o lena Som vanligt god kebab tallrik Och plus i kanten för att man får tbx halva kostnaden på parkerings avgiften när man käkar. Adam mantum
Dr katt ??? Bara ditt sätt att gömma sig bakom Dr katt visar att du inte kan stå upp för din egen identitet , du verkar vara en bitter person vilket du borde söka proffesionellt hjälp med! Mat och personal är ett föredöme där kryddad mat o humor är ett signum för Custon Var glad att vi har företagare som vill satsa och framför dina klagomål vid disk o inte på detta patetiska fega sätt
Riktigt fint käk trevlig personal, snabb service, häftig 50 - 60 tals tema!
Comment on this business

to add Custon Vägkrog map to your website;