facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Cykelmekano i Landskrona AB

Cykelmekano i Landskrona AB

About

Säljer reparerar cyklar och tillbehör, verkstad, Elcyklar,Ecoride,Crescent, Monark, Skeppshult,Batavus,Winther,Trek,Nishiki, Sjösala, Fiske Abu, Fladen.

Story

Med över tjugo års erfarenhet i Landskrona ser vi till att Landskronaborna alltid har fräscha cyklar. Vi tillhandahåller full service för din cykel. Vi har ett brett sortiment av märken och elcyklar i butiken.
Hos oss hittar du även fisketillbehör från bland annat Abu Garcia, Fladen, och A.Jensen flyfishing.


Cykelmärke: Skeppshult, Trek ,Monark, Crescent, Nishiki. Principia, Batavus, Winther, Brompton, Ecoride, Även cyklar från Bikepartner som Sjösala, Kungs, Peak, Extreme
Fiske från Abu Garcia, Fladen, Bowe och A.Jensen flyfishing.
När du köper din cykel hos en riktig cykelhandlare. Då ingår!

20 års erfarenhet!
Stöldskyddsförsäkring
Självriskeliminering
1 års garantiservice
Alltid rätt inställd cykel
Verkstad som alltid kan hjälpa er med snabb och korrekt service.
Möjlighet att avbetala.
Service och kvalité är vår idé!



"Välkommen till Cykelmekano - cykelaffär med verkstad! Här hittar du ett stort utbud av cyklar och tillbehör för hela familjen. Vi erbjuder hög kvalitet och bra priser! Vi har även padel, dart och gångstavar i sortimentet."
Address: Stora Norregatan 7, 26132 Landskrona
Phone: 0418-10339
City: Landskrona
Zip Code: 26132


Opening Hours

Monday: 10:00 - 12:30


related searches: Begagnade cyklar Landskrona, Cykelgiganten, Cykelaffär i Landskrona, Hyra lådcykel Landskrona
Similar places near
Vens Cykeluthyrning Vens Cykeluthyrning 8 km Fina cyklar, välskötta! Bra utbud på korgar, hundkärror och allt annat dom kan behöva...
Reviews
Lämnade in min cykel för att byta slang. Fick tillbaka en cykel som de hade tagit sönder min växel på och de hade inte spänt hjulet så kedjan hoppade av direkt. Helt värdelösa på sitt jobb
Fick punka på minicykeln under semesterresa med husbilen. Ringde och fick tid direkt och på 10 minuter hade jag nytt däck också! Sjukt bra service och billigt!
Hade kö t.o.m måndag men lovade ändå ha det färdigt fredag, och det var klart innan dess. Snabbt och smidigt och killen som jag pratade med var trevlig och professionell. Han förklarade problemet tydligt och rekommenderade olika alternativ. Det enda negativa var att de hade höjt sadeln och "spänt" styrningen utan att säga det till mig, men det var knasigt istället och jag märkte det först när jag satte mig på cykeln och nästan ramlade, och fick fixa det själv.
Mycket lösningsorienterade och trevligt bemötande
Mycket trevlig och hjälpsam personal.
Stort utbud av elcycklar och vanliga cycklar och tillbehör till dessa.Bra personal tyckte jag.
Bra cykel affär, trevlig personal.
Bra support Försöker inte sälga på saker som man inte beöver. sociala vill gärna hjälpa till tipsar alla i landskona äller nära att åka dit
Fantastiskt bemötande! Bara en sån sak som att försäljaren lyssnade på mina behov och trots att jag mer eller mindre bestämt mig för en cykel och pris, så började han med att jämföra med en billigare variant, för att se om inte den kunde leva upp till mina behov och förväntningar till en billigare peng. Lite skillnad jämfört med en konkurrent där dom fnyste lite åt min budget och försökte lura i mig en cykel för för mer än det dubbla priset... Dom var trevliga, snabba och hjälpsamma, och jag kommer definitivt återkomma när det är dags igen.
Verkligen bästa cykelhandlarna, proffsigt skött - ni vet vad det handlar om
Comment on this business

Directions to Cykelmekano i Landskrona AB with public transportation


Landskrona Teatern 100 meters
1
2
5
Landskrona Rådhustorget 100 meters
2
218
3
5
Landskrona Saluhallstorget 180 meters
2
Landskrona Drottninggatan 230 meters
1
138
2
240
260
5
Landskrona Säbygatan 240 meters
2
218
3
5

to add Cykelmekano i Landskrona AB map to your website;