facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Vens Cykeluthyrning

Address: 20 Lands Vägen, 260 13 Landskrona
Phone: +4641872250
City: Landskrona
Zip Code: 260 13



related searches: Cykeluthyrning kyrkbacken, Ven bike, House of Ven
Similar places near
Cykelmekano i Landskrona AB Cykelmekano i Landskrona AB 8 km Lämnade in min cykel för att byta slang. Fick tillbaka en cykel som de hade tagit sön...
Reviews
Fina cyklar, välskötta! Bra utbud på korgar, hundkärror och allt annat dom kan behövas!
Otrevlig personal. Blev i princip skrattade åt då vi frågade om vi kunde avboka dagen innan pga för blåsigt för råå-båten att åka. "Landskronafärjan går alla dagar oavsett väder". Väl på plats och jag får ett utskrivet papper med information till min hyrda elcykel, en punkt i rött lyder: "Inget gnäll Pengarna återbetalas inte!" Väldigt tydligt att de inte bryr sig ett dugg om sina kunder.
Allt fungerar perfekt från bokningen på nätet till å hämta cykeln, enda missöden var att jag bröt av nyckel i låset, men det kan man inte lasta uthyrning av cykeln för
Allt går snabbt o smidigt. Cykelleder är välmarkeade och det är bara att njuta
Serviceminded o bra koll på allt.
Helt okej pris för en heldag, vi hyrde 2 vanliga och en tandem cykel. Trevlig ung personal i luckan och cyklarna var servade och okej att åka på
Cyklarna var ok och det var lite av en lotteri vilken man fick men definitivt värt ett besök, dock så är det utmanande att cykla på Ven. Hade rekommenderat att man tar med sig en däcklagningskit för vägarna där är inte alla toppen. Fanns flera typer av cyklar.
Snabbt och effektivt kan du hyra en cykel här. Men vill du ha en elcykel eller en med växlar så skall du förboka dagen innan.
Trevlig personal. enkelt att byta cykel ifall man, som vi gjorde, märker att det passar bättre med en annan typ av cykel.
Enkelt att förboka cykel via hemsidan och det gick snabbt att hämta ut även om det var galet många som kom dit på samma gång med båten... Jag skulle inte rekommendera påhängscykel för barn som inte riktigt orkar cykla runt själva. Det vinglar farligt mycket. Hyr en cykel med kärra istället.
Comment on this business

to add Vens Cykeluthyrning map to your website;