facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Däckspecialisten i Haninge AB

Däckspecialisten i Haninge AB

About

Däckverkstad i Haninge mittemot Port 73. Vi lagar, byter, och lagerhåller däck och fälgar. Vi har öppet alla dagar.

Address: Vendelsövägen 35, 136 44 Handen
Phone: 08-7777561
City: Handen
Zip Code: 136 44


Opening Hours

Monday: 08:00 - 18:00
Tuesday: 08:00 - 18:00
Wednesday: 08:00 - 18:00
Thursday: 08:00 - 18:00
Friday: 08:00 - 18:00
Saturday: 09:00 - 15:00
Sunday: 09:00 - 15:00


related searches: Däckspecialisten Brandbergen, Däckbyte Haninge pris, Däckspecialisten Strängnäs, Däckproffsen i Haninge, Däckhotell Haninge, Hjulinställning Haninge, Begagnade däck Haninge, Däckspecialisten Västberga
Similar places near
Speedy Bilservice Haninge Speedy Bilservice Haninge 647 meter Bra bemötande och verkar vara uppriktiga å kunniga när man undrar, är "lite"...
Bilia TOYOTA Haninge Bilia TOYOTA Haninge 719 meter Min mor, med mig som hjälp, köpte nyss en Toyota Yaris här och vi är mycket nöjda med...
Werksta Sverige Werksta Sverige 760 meter Trevligt bemötande, snabbt och proffsigt utfört reparation
Torvalla Bil Haninge Torvalla Bil Haninge 983 meter Super nöjd. Perfekt servis! Peter är jätte snäll, förklarar allt perfekt. Jättenöjd!...
Torvalla Bil Torvalla Bil 994 meter I samband med årlig service passade jag på att be om reparation av några stenskott so...
Bilia Bilia 1 km Allt som rör bilen. Och lite till.
Reviews
Snabbt och smidigt, förutom personalen som jobbar där. Då tänker jag på killen med asiatisk bakrund tror han är arbetsledare där. Väldigt otrevlig man tror att han byter dina däck gratis. Byt jobb istället. Men något jag märkte däremot när gamlingar kommer då är han super trevlig. Har bytt däck där 3 gånger alltid lika otrevlig. Aldrig mer.
Jag använde mig av Däckspecialisten i Handen några gånger när jag bytte däck. Allt fungerade jättebra och snabbt. Nyligen gjorde de framvagnsinställning på min bil och rekommenderade att jag skulle byta ut de två ojämnt slitna däcken som satt fram. De kunde fixa det på en gång och det gick fort också. Jag är jättenöjd med servicen. Trevlig och kunnig personal.
Snabbt hjälpande hand vid däck byte , dom skulle har fått fem stjärnor om dom skulle har kollat trycket och dragit även med handverktyg åt bultar, men det gjorde jag själv när jag kom hem. Litar inte på elverktyg pga dom fungerar ej alltid så dom ska göra.
Jag har varit på plats en gång och dessvärre fick jag ett mycket negativt och nedlåtande bemötande. Med andra ord ingen höjdare och det finns andra däckfirmor jag hellre rekommenderar.
Trevliga tillgängliga och snabba. Fick framvagnsjusteringen gjord bara en kort stund efter att jag ringde och kollade. Billigt också. Inga klagomål alls på jobbet!
Super trevliga killar, snabba var de också men utan att slarva. Jätte nöjd och med däck som med mycket annat så får man vad man betalar för!
Supersnabba på byta däck. Erfaren personal. Bytt däck här i nästan tio års tid och fortfarande samma personal som jobbar. Dem här vet vad dem håller på med.
Snabb service och som stamkund har jag märkt att de gärna hjälper till vid problem. Bra prisbild. Både på däck och service.
Betala lite mer och gå till någon annan. Detta ställe är inte att rekommendera. För mycket saker som är negativt!
Bästa ställe att skifta däck, personalen som jobbar är så trevliga plus dom är professionella och det är billigt att skifta däck..
Comment on this business

Directions to Däckspecialisten i Haninge AB with public transportation


Port 73 150 meters
835
837
838
981
Mårdvägen 200 meters
824
840
Coop Forum 220 meters
Söderbytorp 280 meters
824
Handen närsjukhus 310 meters

to add Däckspecialisten i Haninge AB map to your website;