facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Daftöland

"I nöjesparken Daftöland är varje dag ett äventyr. Upplev våra åkattraktioner, testa spellyckan och träffa piraterna som strövar runt i parken och hittar på galna upptåg med stora och små."
Address: Dafter 1, 45297 Strömstad
Phone: 0526-26040
City: Strömstad
Zip Code: 45297



related searches: Daftö camping, Things to do in Strömstad, Daftö stugor, Sunne Vattenland, Furuvik, Daftö wifi, High Chaparral Sverige, Daftö kaptensbyn
Similar places near
Hällekind Hällekind 3 km Underbar miljö god mat vällagad mat,fin personal trevliga
Räddningsstation Strömstad Räddningsstation Strömstad 3 km Räddningsstation Strömstad är en av Sjöräddningssällskapets räddningsstationer.Räddni...
Strömstads kyrka Strömstads kyrka 4 km Jag är döpt i denna kyrka.
Gare de Skee Gare de Skee 4 km La gare de Skee est une gare ferroviaire suédoise de la ligne du Bohus, située à sur ...
Tjärnö kyrka Tjärnö kyrka 4 km Fin kyrka va bara och vände på parkeringen men fin plats.
Skee kyrka Skee kyrka 6 km En gammal, fin och historisk kyrka. Ca 200 meter bakom klocktornet finns det ett gamm...
Östra Ånneröd Östra Ånneröd 6 km Östra Ånneröd is a locality situated in Strömstad Municipality, Västra Götaland Count...
Kosters kyrka Kosters kyrka 10 km Mysigt ställe
Koster Islands Koster Islands 12 km Riktigt skön plats att vandra på. Fin natur...
Îles Koster Îles Koster 12 km Riktigt skön plats att vandra på. Fin natur...
Islas Koster Islas Koster 12 km Riktigt skön plats att vandra på. Fin natur...
Koster-eilanden Koster-eilanden 12 km Riktigt skön plats att vandra på. Fin natur...
Kosteröarna Kosteröarna 12 km De odlaade bonde bäbisar från fina religioner. Jag såg en buffé inrotad i en potatis ...
Ilhas Koster Ilhas Koster 12 km Riktigt skön plats att vandra på. Fin natur...
Kosterøyene Kosterøyene 12 km Riktigt skön plats att vandra på. Fin natur...
Kosterhavet National Park Kosterhavet National Park 13 km Underbar natur, kan inte vara bättre. Bästkusten helt enkelt.
Reviews
Perfekta platsen för barnfamiljen. Roliga karuseller, många fartfyllda. Entren inkluderar åkpass, så inga extra kostnader tillkommer annat än mat, dryck och spel för den som planerar äta eller spela där. Glad och trevlig personal. Fräscha toaletter. Bara plus från oss!
Lagom stort nöjesland för våra barn i åldern 2,5 och 5 år. Roligt att piraterna rör sig runt i parken och pratar med en, sjunger och uppträdde med en riktigt bra musikalteater. Räkna med att bli lite blöt på vissa karuseller.
Supertrevligt lite mindre än typ grönalund och skara sommarland men det kan vara skönt, inte super lång kö till attraktionerna, kul med spelhall med alla sorters spel! Bra att det finns karuseller för mindre barn men även för de som är lite vildare av sig så finns det riktigt nervkittlande karuseller! Man kan köpa mat i olika ”små” restauranter runtom på äventyrslandet med bland annat svensk husmanskost och hamburgare. Det finns också bord och bänkar runtom på äventyrslandet för den som inte vill äta på restaurangerna eller har med sig egen mat, mycket stor parkering utanför med plats för många fordon. Det var tredje gången vi var här och vi kommer att återvända till detta ytterst trevliga äventyrsland!
I år var första gången vi besökte Daftöland och vi kommer nog göra det fler gånger. Barnen som är mellan 7 och 12 år tyckte det var väldigt spännande att själva få sköta vissa attraktioner kanonskottet så dessa åktes säkert ett dussin gånger. Piraterna som gick runt och skojade med barnen var väldigt populära, barnen pratade om dem resten av dagen efter att vi gått hem. Ett bra koncept att alla åkattraktioner ingår i entrén.
Lyxigt och här finns allt o lite till.
Fantastisk liten västkustpärla Rekommenderas varmt God mat Bra service Humana priser Inte trångt
Var här en lugn dag pga regn. Snyggt och rent, men aj så dyrt! Dyr mat på et nöjesfält räknar man med, men ren snålhet blir man tok-irriterad över. Köpte barnmeny till två på 7 och 8 år, men kom igen; 5 små köttbullar, 3 pyttesmå potatis, en och en halv gurkskiva och typ 1 delad liten cherrytomat till 79,- . Alltså; visst bra att inte slänga mat, men lite drygt att vara tvungen att köpa dubbla portioner för att komma upp i en en lagom storlek på måltiden till en normalt småäten 7-åring.
Bra personal med trevligt bemötande. Det lagom stort nöjesfält,
Nöjesfältet Var helt ok. Passar bäst för barnen mellan 4 och 12 år. Som gäst vid Daftö camping borde man haft reducerat pris vid inträdet. Maten var usel på Daftöland, mitt helt klart sämsta resturang besök nånsin. Upplägget kring restaurangen var värdelöst, personal har ingen koll på vad som beställts för mat, dom har heller ingen koll vem som hämtat eller ej. Mat som stått framme i 30 min försökte dom sälja om. Synd om personalen som jobbar vid köket. Deras chef kan ta och söka sig ett nytt jobb!
Hade trevligt med mina 2 grabbar 6 och 8år gamla. Även om parken inte är super stor och man behöver knappt stå i jätte kö så skulle jag vilja rekommenderar att man är där vid öppning å ger parken en dag. Maten skall man där emot vara uppmärksam med. Killarna åt tacos. Det va rena rånet. Jag är ingen Ove Sundberg Solsidan karaktär. Men för 59kr på barn meny så tog dem en tacos i mjukt bröd. Dem fick 1 bröd, 1/2 dl färs knappt å 5-6 gurkbitar. Motsvarar 1,5 skivad gurkbit. Och det va en barn taco.. Hade det ej varit för dem stängde för dagen. Stängde runt 16 tiden så hade jag sagt till dem att det måste vara ett skämt. För om jsg viste detta så skulle jag aldrig köpt mat till killar där. Så skulle rekommendera himmel och pannkaka. Där var det iallafall mat och inte jätte mycket dyrare. Så där behöver man inte känna sig blåst.
Comment on this business

Directions to Daftöland with public transportation


Daftö camping 90 meters
891
Daftöland 220 meters
870
882
891
961

to add Daftöland map to your website;