facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Dala River Adventure

Dala River Adventure

About

Dala River Adventure erbjuder aktiviteter och äventyr i Västerdalälvens forsar - både forsränning, ducky och riverboard.



"Forsränning och forskajakcenter. Vi kör våra forsäventyr i Västerdalälvensforsar med både stor raftbåt för max 9 personer och liten raftbåt - duckie för 2 personer. Garanterat ett blött äventyr. Därtill har vi forskajakkurser och forsränningsguideutbildning. Fina campingmöjligheter finns vid vår base camp vid Käringforsen."
Address: Forsvägen 20, Björbo
Phone: 070-2574470
City: Björbo



related searches: Dala river adventure price, Dala river adventure reviews, Dala river adventure photos
Similar places near
Västerdala Fors & Äventyr Västerdala Fors & Äventyr 58 km En jättevacker plats med spännande forsränning. Ett minne för livet.
Reviews
Jätte roligt och bra och roliga guider! Enda "negativa" var att vi trodde fikan skulle vara lite mer, var mackor med smör, ost och gurka/paprika och inget mer. Inte besviken över det då det var välbehövt efter 3h i forsen 3 rundor. Skulle stark rekommendera detta och kommer göra om det!
Tack för en riktigt rolig upplevelse. Proffsiga guider som tog oss igenom strömmande forsar på olika sätt. Kände adrenalin när en i sällskapet for av som en katapult men ändå säkert då guiderna är väldigt duktiga. Vi alla var så exalterade och alla vill göra detta igen. Passade oss unga som lite äldre 20- 62 års ålder. Kan verkligen rekommendera Dala river adventure
Forsen hade väldigt lite vatten. Ingen action el puls över huvud taget. Tyvärr var jag och min vän väldigt besvikna. Vi föväntade oss en rolig forspaddling och adrenalin. Men fick åka gummibåt och plaska i vatten. Vilket kändes långt ifrån så vi läste om det på hemsidan.
Bra och roliga guider, välanordnat och seriöst. Ett roligt äventyr som passar de allra flesta! Turen avslutades med värmande kaffe och fika framför en brasa. Kan varmt rekommendera detta företag för en tur i forsen!
Wow, vad proffsigt! Riktigt roligt och flera nivåer att utmana sig själv på i forsarnas skum. Guider med stor erfarenhet från hela världen. Jag kommer tillbaka!
Många skratt och även en del kallsupar! Vi hade riktigt kul, särskilt med Duckie.Vi kommer tillbaka för att testa riverboard!
Fint med älven o skogen intill. Tyvärr lyckades jag inte få ordning på fiskespöet.
Jag tyckte det var riktigt skoj! Du blr kunna lite engelska eftersom två av guiderna är nepalare.
Väldigt bra instruktörer, supertrevliga! Och kul dagar i forsen! Rekomenderas!
En av de roligaste dagarna 2021 Knallbra, verkligen!!
Comment on this business

to add Dala River Adventure map to your website;