facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Västerdala Fors & Äventyr

Västerdala Fors & Äventyr

About

Västerdal Fors & Äventyr är ett av Sveries sydligaste forsränningsföretag. Vi forsränner i bl.a. Fänforsen och Kärringforsen som är belägna i Björbo.

Story

Forsränning med Västerdala Fors & Äventyr i Västerdalälven lämpar sig såväl för nybörjaren och barnfamiljen som för de som forsrännt tidigare. Våra professionella guider anpassar turen efter gästernas kapacitet och sätter alltid säkerheten främst.



"Forsränning i DalarnaVästerdala Fors & Äventyr är ett av Sveriges sydligaste forsränningsföretag. Vi nås inom ett par timmars bilresa från Stockholm och Mälardalen.Vi erbjuder forsränning i Fänforsen och Kärringforsen som ligger i Björbo i Dalarna.Fänforsen räknas till en av de vildaste och stridaste forsarna i Mellansverige.Forsränning sker med gummibåtar tillsammans med våra professionella guider som alla har ett mycket högt säkerhetstänk. Våra guider genomgår årliga säkerhetsuppdateringar och är alla licensierade av Transportstyrelsen.Vi är även behöriga att utbilda nya guider."
Address: 78545 Björbo
Phone: 070-6870496, 070-6327894
City: Björbo
Zip Code: 78545


Similar places near
Dala River Adventure Dala River Adventure 58 km Jätte roligt och bra och roliga guider! Enda "negativa" var att vi trodde f...
Reviews
En jättevacker plats med spännande forsränning. Ett minne för livet.
Superkul! Vi var väldigt nöjda nybörjare! Proffsig guide och det kändes säkert.
Comment on this business

to add Västerdala Fors & Äventyr map to your website;