facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Danderyds Konditori

"Hantverksbageri, det är det vi sysslar med och har gjort i mer än hundra år. Alla våra produkter är bakade lokalt i vårt gröndalsbageri ‍‍"
Address: Mörby Centrum , Danderyd 182 33, AB, SE
Phone: +46 8 755 60 50
City: Danderyd
Zip Code: 182 33


Opening Hours

Monday: 10:00-19:00
Tuesday: 10:00-19:00
Wednesday: 10:00-19:00
Thursday: 10:00-19:00
Friday: 10:00-19:00
Saturday: 10:00-16:00
Sunday: 12:00-16:00


related searches: Danderyds konditori danderyd reviews
Similar places near
Danderyds te & kaffe handel Danderyds te & kaffe handel 389 meter Alldrig haft så otrevligt bemötande , personalen är respektlös ok okunnig i alla sett...
Röda Korset Röda Korset 2 km Trevlig liten second hand butik som även har ett litet fik. Kö utanför innan dom öppn...
Gateau Djursholm Gateau Djursholm 3 km Gateau är ett hantverksbageri från Saltsjöbaden i Stockholm med anor från 1937. Baka...
Ekobutiken Ekobutiken 3 km
Reviews
Ett trevligt konditori i Mörby centrum. Ont om sittplatser, mycket besökare även mitt på dagen på en vanlig vardag. Bra kaffe och goda bullar. Men lite svårhittat i centrumet. Stolarna och borden står lite konstigt i konditoriet och det är väldigt öppet landskap.
Tillgängligheten är mycket god. Personalen är alerta och trevliga. Gott om utrymme, lagom upplyst och svag trumpetmusik i bakgrunden får mig att glömma att jag sitter i ett stressigt köpcentrum en stund. Chai-latten och morotskakan smakar riktigt gott.
Välkänt kaf'e och konditori där du även kan avnjuta en lunch. Ofta mycket folk, kan vara svårt att hitta sittplatser.
Fika och en macka kan fungera, men passa er för lunchen. Något har hänt på senare tid och kvaliteten har gått från ok till usel. I mitt fall var det en kycklingrätt som kunde misstas för en träbit som var tungan på vågen, äter aldrig lunch här längre. Min arbetsgivare har dessutom slutat köpa mat här efter kvalitetsproblem.
Mycket god rödspätta med skagenröra. Ett enormt stort plus va att skagenröran innehåll handskalade räkor! Fick mycket mat också! Det enda negativa är att dom tar 38:- för 25cl kolsyrat vatten, från deras egna tillverkare dessutom... Vilket betyder att dom kanske har gett 1-2:- flaskan.
Dock lite okunnig personal vid specialkost. Annars väldigt mysigt och avslappnat att sitta där .
De har så goda bakelser. Rekommenderas varmt!
Personalen kan vara lite mer alerta, säga hej, tack och varsågod. Köpte en förbeställd tårta. Personalen orkade knappt kolla om den var förbetald eller inte. Fyra personer i kö och väntetid men personalen stod i köket och pratade med varandra.
Mycket bra ställe att fika på och nu också bra lunch . Nu när forno försvann .
Mycket god Mediteranean och Cheesecake.
Comment on this business

to add Danderyds Konditori map to your website;